Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Pychota :)
Przepis dnia
Ciasto szpinakowe jest znane we wszystkich krajach sródziemnomorskich. Grecja...
Odsłon: 8914
Kremowy serek kanapkowy o smaku jakim można sobie zamarzyć.
Odsłon: 4427
Zapiekanka na ciepło i jako przekąska na zimno.
Odsłon: 131
Pyszne i proste do upieczenia ciasteczka owsiane o piernikowym smaku idealne...
Odsłon: 508
Przepis dnia
Ciasto szpinakowe jest znane we wszystkich krajach sródziemnomorskich. Grecja...
Odsłon: 8914
Kremowy serek kanapkowy o smaku jakim można sobie zamarzyć.
Odsłon: 4427
Zapiekanka na ciepło i jako przekąska na zimno.
Odsłon: 131
Pyszne i proste do upieczenia ciasteczka owsiane o piernikowym smaku idealne...
Odsłon: 508
Składniki
Do twarożku dodać śmietanę, żurawinę, płatki migdałowe, sok z cytryny i cukier. Dokładnie wymieszać. Twarożkiem posmarować naleśniki i pozwijać w rulony. Ułożyć w naczyniu żaroodpornym lekko posmarowanym olejem rzepakowym. Jajka ubić z cukrem i dodać śmietanę. Taką masą zalać naleśniki. Posypać płatkami migdałowymi. Wstawić do piekarnika nagrzanego do 180 stopni na ok 20 min. Gotowe. Smacznego