Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Pychota :)
Nie wiem jak wy ale my uwielbiamy zupy grzybowe różnego rodzaju z pieczarek,...
Odsłon: 351
Brak pomysłu na piątkowy obiad? Oto przepis na kotlety wegetariańskie bez mię...
Odsłon: 4461
Dorada z grilla to jedna z najsmaczniejszych i najzdrowszych morskich ryb. Wp...
Odsłon: 1873
Superszybki makaron z pieczarkami – idealny, gdy głód nie chce czekać. Prosty...
Odsłon: 3687
Witam serdecznie :-) Dzisiaj zrobimy pyszną surówkę z młodej kapusty, idealny...
Odsłon: 32004
Nie wiem jak wy ale my uwielbiamy zupy grzybowe różnego rodzaju z pieczarek,...
Odsłon: 351
Brak pomysłu na piątkowy obiad? Oto przepis na kotlety wegetariańskie bez mię...
Odsłon: 4461
Dorada z grilla to jedna z najsmaczniejszych i najzdrowszych morskich ryb. Wp...
Odsłon: 1873
Superszybki makaron z pieczarkami – idealny, gdy głód nie chce czekać. Prosty...
Odsłon: 3687
Witam serdecznie :-) Dzisiaj zrobimy pyszną surówkę z młodej kapusty, idealny...
Odsłon: 32004
Składniki
Do twarożku dodać śmietanę, żurawinę, płatki migdałowe, sok z cytryny i cukier. Dokładnie wymieszać. Twarożkiem posmarować naleśniki i pozwijać w rulony. Ułożyć w naczyniu żaroodpornym lekko posmarowanym olejem rzepakowym. Jajka ubić z cukrem i dodać śmietanę. Taką masą zalać naleśniki. Posypać płatkami migdałowymi. Wstawić do piekarnika nagrzanego do 180 stopni na ok 20 min. Gotowe. Smacznego