Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Polecam klasykę kuchni polskiej, naleśniki ze szpinakiem i serem feta. Idealne zarówno na ciepło, jak i na zimno.
Racuchy na kwaśnym mleku z jabłkami to pyszna i prosta propozycja niemal na k...
Odsłon: 1016
Są to tosty, które mają w środku parówkę. Jest to przepyszny przepis i wielu...
Odsłon: 61
Janssons frestelse czyli zapiekanka, której nie można się oprzeć (a przynajmn...
Odsłon: 125
Przepis dnia
Karnawał nieodłącznie kojarzy się z pączkami. Najlepsze są oczywiście te domo...
Odsłon: 42832
Ciasto śnieżny puch to pyszne, lekkie ciasto bez pieczenia, które z pewnością...
Odsłon: 8107
Racuchy na kwaśnym mleku z jabłkami to pyszna i prosta propozycja niemal na k...
Odsłon: 1016
Są to tosty, które mają w środku parówkę. Jest to przepyszny przepis i wielu...
Odsłon: 61
Janssons frestelse czyli zapiekanka, której nie można się oprzeć (a przynajmn...
Odsłon: 125
Przepis dnia
Karnawał nieodłącznie kojarzy się z pączkami. Najlepsze są oczywiście te domo...
Odsłon: 42832
Ciasto śnieżny puch to pyszne, lekkie ciasto bez pieczenia, które z pewnością...
Odsłon: 8107
Składniki
Na patelni rozgrzewamy oliwę, dodajemy rozmrożony szpinak, smażymy do odparowania wody. Dodajemy rozkruszony widelcem ser feta. Doprawiamy pieprzem, czosnkiem i solą. Dusimy na patelni do ładnego połączenia się sera ze szpinakiem.
Zrobiony farsz nakładamy na wcześniej zrobione placki i zawijamy. Zrobione naleśniki podsmażamy na patelni na rumiany kolor. Naleśniki podajemy na gorąco, smaczne są również na zimno. Smacznego!!!