Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Polecam klasykę kuchni polskiej, naleśniki ze szpinakiem i serem feta. Idealne zarówno na ciepło, jak i na zimno.
Pożywna pasta z jajek, białego sera i makreli. Idealna do pieczywa, krakersów...
Odsłon: 2883
Polecam proste, szybkie i pożywne danie - jajka w sosie koperkowym. Smaczny s...
Odsłon: 247
Dziś przychodzę do Was z obiecanym przepisem na pyszny sernik z brzoskwiniami...
Odsłon: 115
Pożywna pasta z jajek, białego sera i makreli. Idealna do pieczywa, krakersów...
Odsłon: 2883
Polecam proste, szybkie i pożywne danie - jajka w sosie koperkowym. Smaczny s...
Odsłon: 247
Dziś przychodzę do Was z obiecanym przepisem na pyszny sernik z brzoskwiniami...
Odsłon: 115
Składniki
Na patelni rozgrzewamy oliwę, dodajemy rozmrożony szpinak, smażymy do odparowania wody. Dodajemy rozkruszony widelcem ser feta. Doprawiamy pieprzem, czosnkiem i solą. Dusimy na patelni do ładnego połączenia się sera ze szpinakiem.
Zrobiony farsz nakładamy na wcześniej zrobione placki i zawijamy. Zrobione naleśniki podsmażamy na patelni na rumiany kolor. Naleśniki podajemy na gorąco, smaczne są również na zimno. Smacznego!!!