Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Późno wstajesz i rano brakuje Ci czasu na zrobienie śniadania? Skorzystaj z tego przepisu! Tę owsiankę przygotujesz z dziennym wyprzedzeniem. Przez noc przechowaj ją w lodówce, a rano otwórz słoiczek, wymieszaj składniki i delektuj się jej cudownym smakiem. Ta propozycja sprawdzi się zarówno dla dzieci, jak i u dorosłych.
To pożywny i aromatyczny gulasz z papryką i mrożonymi warzywami. Nie może się...
Odsłon: 331
Prosta i łatwa sałatka z makaronem orzo, ananasem, ogórkiem i kukurydzą. Do n...
Odsłon: 504
Piersi kacze przygotowane na niedzielny obiad. Piersi wyszły smaczne, mięsko...
Odsłon: 721
To pożywny i aromatyczny gulasz z papryką i mrożonymi warzywami. Nie może się...
Odsłon: 331
Prosta i łatwa sałatka z makaronem orzo, ananasem, ogórkiem i kukurydzą. Do n...
Odsłon: 504
Piersi kacze przygotowane na niedzielny obiad. Piersi wyszły smaczne, mięsko...
Odsłon: 721
Składniki
Płatki owsiane i nasiona chia wsyp do słoiczka lub szklanki. Zalej składniki mlekiem. Dodaj syrop z agawy. Składniki wymieszaj. Na górę wyłóż łyżkę masła orzechowego.
Banana pokrój na cienkie plasterki. Czekoladę posiekaj nożem. Składniki przełóż na górę owsianki.
Owsiankę z chia wstaw do lodówki na noc. Na drugi dzień, kiedy płatki i nasiona chia nasiąkną mlekiem, śniadanie będzie gotowe do jedzenia.