Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Późno wstajesz i rano brakuje Ci czasu na zrobienie śniadania? Skorzystaj z tego przepisu! Tę owsiankę przygotujesz z dziennym wyprzedzeniem. Przez noc przechowaj ją w lodówce, a rano otwórz słoiczek, wymieszaj składniki i delektuj się jej cudownym smakiem. Ta propozycja sprawdzi się zarówno dla dzieci, jak i u dorosłych.
Ciasto piernikowe z orzechowym kremem to prawdziwa pychotka bożonarodzeniowa,...
Odsłon: 12340
Pieczenie, zdobienie pierniczków to cudowna zabawa dla dzieci i dorosłych. Z...
Odsłon: 1391
Szybka i pyszna sałatka na każdą okazję.
Odsłon: 13188
Wyjątkowy w smaku, tradycyjny śledź w pysznej zalewie. W naszym domu raczej n...
Odsłon: 5441
Ciasto piernikowe z orzechowym kremem to prawdziwa pychotka bożonarodzeniowa,...
Odsłon: 12340
Pieczenie, zdobienie pierniczków to cudowna zabawa dla dzieci i dorosłych. Z...
Odsłon: 1391
Szybka i pyszna sałatka na każdą okazję.
Odsłon: 13188
Wyjątkowy w smaku, tradycyjny śledź w pysznej zalewie. W naszym domu raczej n...
Odsłon: 5441
Składniki
Płatki owsiane i nasiona chia wsyp do słoiczka lub szklanki. Zalej składniki mlekiem. Dodaj syrop z agawy. Składniki wymieszaj. Na górę wyłóż łyżkę masła orzechowego.
Banana pokrój na cienkie plasterki. Czekoladę posiekaj nożem. Składniki przełóż na górę owsianki.
Owsiankę z chia wstaw do lodówki na noc. Na drugi dzień, kiedy płatki i nasiona chia nasiąkną mlekiem, śniadanie będzie gotowe do jedzenia.