Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Późno wstajesz i rano brakuje Ci czasu na zrobienie śniadania? Skorzystaj z tego przepisu! Tę owsiankę przygotujesz z dziennym wyprzedzeniem. Przez noc przechowaj ją w lodówce, a rano otwórz słoiczek, wymieszaj składniki i delektuj się jej cudownym smakiem. Ta propozycja sprawdzi się zarówno dla dzieci, jak i u dorosłych.
Krótko mówiąc jest to pieróg biłgorajski. Pyszny i zdrowy. Polecam.
Odsłon: 5620
Polecam. Doskonale pasuje na rodzinne spotkanie, ale również na kanapki. Po...
Odsłon: 936
Lekka kolacja. Polecam.
Odsłon: 239
Domowa chałwa to pyszna, słodka przekąska, którą możesz przygotować w prosty...
Odsłon: 27136
Wielbiciele tradycyjnej kuchni na pewno mają w swoim menu dobry przepis na gu...
Odsłon: 62
Krótko mówiąc jest to pieróg biłgorajski. Pyszny i zdrowy. Polecam.
Odsłon: 5620
Polecam. Doskonale pasuje na rodzinne spotkanie, ale również na kanapki. Po...
Odsłon: 936
Lekka kolacja. Polecam.
Odsłon: 239
Domowa chałwa to pyszna, słodka przekąska, którą możesz przygotować w prosty...
Odsłon: 27136
Wielbiciele tradycyjnej kuchni na pewno mają w swoim menu dobry przepis na gu...
Odsłon: 62
Składniki
Płatki owsiane i nasiona chia wsyp do słoiczka lub szklanki. Zalej składniki mlekiem. Dodaj syrop z agawy. Składniki wymieszaj. Na górę wyłóż łyżkę masła orzechowego.
Banana pokrój na cienkie plasterki. Czekoladę posiekaj nożem. Składniki przełóż na górę owsianki.
Owsiankę z chia wstaw do lodówki na noc. Na drugi dzień, kiedy płatki i nasiona chia nasiąkną mlekiem, śniadanie będzie gotowe do jedzenia.