Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Pyszny omlet na słodko z owocem kaki i bananem
Polecam. Troszkę pracochłonne, ale warto zrobić.
Odsłon: 1715
Polecam. Ryby są zdrowe i warto je jeść nie tylko raz w tygodniu.
Odsłon: 15092
Imprezowe paszteciki z wędliną i ogórkiem są wyjątkową, pyszną i orzeźwiającą...
Odsłon: 3051
To tradycyjny sernik. Delikatny smak cytryny i jeszcze smak czarnej porzeczki...
Odsłon: 8889
Polecam. Troszkę pracochłonne, ale warto zrobić.
Odsłon: 1715
Polecam. Ryby są zdrowe i warto je jeść nie tylko raz w tygodniu.
Odsłon: 15092
Imprezowe paszteciki z wędliną i ogórkiem są wyjątkową, pyszną i orzeźwiającą...
Odsłon: 3051
To tradycyjny sernik. Delikatny smak cytryny i jeszcze smak czarnej porzeczki...
Odsłon: 8889
Składniki
Jajka roztrzepać z mąką i mlekiem, usmażyć omlet na rozgrzanej patelni.
Owoc kaki obrać i pokroić, rozgotować w niewielkiej ilości wody, zmiksować blenderem, doprawić do smaku cynamonem i posmarować masą omlet.
Banana pokroić w plastry i ułożyć na jednej połowie omletu, posypać rodzynkami. Omlet złożyć na pół.
Śmietanę ubić, polać nią omlet i posypać rodzynkami.