Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Sezon na cukinie w pełni, omlet przygotowałam jako lunch do pracy.
Dzisiaj danie z podrobów czyli ozorki w sosie chrzanowym , danie proste i łat...
Odsłon: 31
Zapiekane mięso z cebulą, czosnkiem i kremowym sosem to klasyczne danie, któr...
Odsłon: 164
Jest potrawą turecką. Mielone z mieszanką przypraw są wyśmienite. Smakują i p...
Odsłon: 39
W kuchni zawsze odnajdujemy wyjątkową harmonię smaków, a przygotowanie proste...
Odsłon: 277
Dzisiaj danie z podrobów czyli ozorki w sosie chrzanowym , danie proste i łat...
Odsłon: 31
Zapiekane mięso z cebulą, czosnkiem i kremowym sosem to klasyczne danie, któr...
Odsłon: 164
Jest potrawą turecką. Mielone z mieszanką przypraw są wyśmienite. Smakują i p...
Odsłon: 39
W kuchni zawsze odnajdujemy wyjątkową harmonię smaków, a przygotowanie proste...
Odsłon: 277
Składniki
Startą cienko cukinię podsmażyłam na oliwie, pod koniec dodałam tez starty czosnek. Posoliłam i popieprzyłam wybite jaja, dodałam odrobinę startego sera, rozlałam całość na cukinię i przykryłam pokrywką i poczekałam, aż masa się zetnie. Omlet był doskonały na ciepło i na zimno.
Smacznego :)