Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Sezon na cukinie w pełni, omlet przygotowałam jako lunch do pracy.
Schabowe po zakopiańsku to długo marynowane w cebuli i czosnku kotlety o wyją...
Odsłon: 8723
Łosoś pieczony na szpinaku z dodatkiem migdałów i aromatycznego sosu może być...
Odsłon: 617
Schabowe po zakopiańsku to długo marynowane w cebuli i czosnku kotlety o wyją...
Odsłon: 8723
Łosoś pieczony na szpinaku z dodatkiem migdałów i aromatycznego sosu może być...
Odsłon: 617
Składniki
Startą cienko cukinię podsmażyłam na oliwie, pod koniec dodałam tez starty czosnek. Posoliłam i popieprzyłam wybite jaja, dodałam odrobinę startego sera, rozlałam całość na cukinię i przykryłam pokrywką i poczekałam, aż masa się zetnie. Omlet był doskonały na ciepło i na zimno.
Smacznego :)