Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Szybki i nieskomplikowany w przygotowaniu omlet. Dzięki dodatkowi kaszy manny jest o wiele bardziej sycący. Najlepiej smakuje zaserwowany z jogurtem naturalny, ulubionym dżemem i owocami.
To jest pyszne. Od lat robię dynie według tego przepisu. Moje koleżanki też c...
Odsłon: 7883
Gołąbki, które robiła nasza babcia i mama, czyli tradycyjne z mięsem mielonym...
Odsłon: 1126
Krótko mówiąc jest to pieróg biłgorajski. Pyszny i zdrowy. Polecam.
Odsłon: 13652
To jest pyszne. Od lat robię dynie według tego przepisu. Moje koleżanki też c...
Odsłon: 7883
Gołąbki, które robiła nasza babcia i mama, czyli tradycyjne z mięsem mielonym...
Odsłon: 1126
Krótko mówiąc jest to pieróg biłgorajski. Pyszny i zdrowy. Polecam.
Odsłon: 13652
Składniki
Kaszę zalej mlekiem i odstaw do wchłonięcia płynu, na około 20 minut.
Białka oddziel od żółtek i ubij na sztywną pianę.
Żółtka wymieszaj wraz z kaszą, na samym końcu dodaj ubite białka.
Powstałą masę wyłóż na rozgrzaną patelnię z olejem rzepakowym i smaż z obu stron do zarumienienia.
Podawaj z łyżką skyru, ulubionym dżemem, pokrojonym w plastry bananem i płatkami migdałowymi.