Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Szybki i nieskomplikowany w przygotowaniu omlet. Dzięki dodatkowi kaszy manny jest o wiele bardziej sycący. Najlepiej smakuje zaserwowany z jogurtem naturalny, ulubionym dżemem i owocami.
Pieczenie, zdobienie pierniczków to cudowna zabawa dla dzieci i dorosłych. Z...
Odsłon: 1003
Polecam wypróbowanie tego przepisu jeszcze przed Świętami. To jest ulubiony...
Odsłon: 2913
Pieczenie, zdobienie pierniczków to cudowna zabawa dla dzieci i dorosłych. Z...
Odsłon: 1003
Polecam wypróbowanie tego przepisu jeszcze przed Świętami. To jest ulubiony...
Odsłon: 2913
Składniki
Kaszę zalej mlekiem i odstaw do wchłonięcia płynu, na około 20 minut.
Białka oddziel od żółtek i ubij na sztywną pianę.
Żółtka wymieszaj wraz z kaszą, na samym końcu dodaj ubite białka.
Powstałą masę wyłóż na rozgrzaną patelnię z olejem rzepakowym i smaż z obu stron do zarumienienia.
Podawaj z łyżką skyru, ulubionym dżemem, pokrojonym w plastry bananem i płatkami migdałowymi.