Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Szybki i nieskomplikowany w przygotowaniu omlet. Dzięki dodatkowi kaszy manny jest o wiele bardziej sycący. Najlepiej smakuje zaserwowany z jogurtem naturalny, ulubionym dżemem i owocami.
Te placuszki pojawiają się u nas na drugie śniadanie lub podwieczorek co najm...
Odsłon: 14790
Miękkie, puszyste i – oczywiście – całkowicie przepyszne! Dokładnie takie są...
Odsłon: 103
Jak zrobić najsmaczniejsze i najbardziej kruche faworki? Oto stara i sprawdzo...
Odsłon: 199
Podkręcona w smaku zupa pomidorowa!
Odsłon: 61
Tak zwany babciny. Zaintrygował mnie ten przepis, przede wszystkim ciekawym s...
Odsłon: 183
Miękkie, puszyste i – oczywiście – całkowicie przepyszne! Dokładnie takie są...
Odsłon: 103
Jak zrobić najsmaczniejsze i najbardziej kruche faworki? Oto stara i sprawdzo...
Odsłon: 199
Podkręcona w smaku zupa pomidorowa!
Odsłon: 61
Tak zwany babciny. Zaintrygował mnie ten przepis, przede wszystkim ciekawym s...
Odsłon: 183
Składniki
Kaszę zalej mlekiem i odstaw do wchłonięcia płynu, na około 20 minut.
Białka oddziel od żółtek i ubij na sztywną pianę.
Żółtka wymieszaj wraz z kaszą, na samym końcu dodaj ubite białka.
Powstałą masę wyłóż na rozgrzaną patelnię z olejem rzepakowym i smaż z obu stron do zarumienienia.
Podawaj z łyżką skyru, ulubionym dżemem, pokrojonym w plastry bananem i płatkami migdałowymi.
Przepisy Śniadania
Śniadania
Frittata z ziemniakami
Śniadania
Placki z patelni z mięsem i camembertem
Śniadania
Grzanki z Taramosalata
Śniadania
Masełko z czosnkiem niedźwiedzim
Frittata z ziemniakami
Frittata z ziemniakami to znakomity pomysł na sycące śniadanie. Pamiętaj, że...
Odsłon: 635
Placki z patelni z mięsem i camembertem
Drożdżowe placki z mięsem i camembert, ale nie z piekarnika tylko z patelni....
Odsłon: 598