Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Szybki i nieskomplikowany w przygotowaniu omlet. Dzięki dodatkowi kaszy manny jest o wiele bardziej sycący. Najlepiej smakuje zaserwowany z jogurtem naturalny, ulubionym dżemem i owocami.
Schab w sosie koperkowym to danie, które smakuje o każdej porze roku, ale naj...
Odsłon: 34167
Zupa z wiśni zerwanych prosto z drzewa, świeżych i dorodnych to smak naszego...
Odsłon: 1374
Paszteciki krucho-drożdżowe w tym przepisie inspirowane są smakami i tradycyj...
Odsłon: 113601
Schab w sosie koperkowym to danie, które smakuje o każdej porze roku, ale naj...
Odsłon: 34167
Zupa z wiśni zerwanych prosto z drzewa, świeżych i dorodnych to smak naszego...
Odsłon: 1374
Paszteciki krucho-drożdżowe w tym przepisie inspirowane są smakami i tradycyj...
Odsłon: 113601
Składniki
Kaszę zalej mlekiem i odstaw do wchłonięcia płynu, na około 20 minut.
Białka oddziel od żółtek i ubij na sztywną pianę.
Żółtka wymieszaj wraz z kaszą, na samym końcu dodaj ubite białka.
Powstałą masę wyłóż na rozgrzaną patelnię z olejem rzepakowym i smaż z obu stron do zarumienienia.
Podawaj z łyżką skyru, ulubionym dżemem, pokrojonym w plastry bananem i płatkami migdałowymi.