Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Takie kolorowe śniadanie:)
Dziś, jako że sezon był urodzajny to jest bajecznie pyszna zupka ANASAZI KOKO...
Odsłon: 173
Banalna w przygotowaniu zapiekanka z cukinią i serkiem wiejskim. Świetnie spr...
Odsłon: 20081
Dziś, jako że sezon był urodzajny to jest bajecznie pyszna zupka ANASAZI KOKO...
Odsłon: 173
Banalna w przygotowaniu zapiekanka z cukinią i serkiem wiejskim. Świetnie spr...
Odsłon: 20081
Składniki
Na maśle podsmażamy cebulkę. Roztrzepane wcześniej jajka wylewamy na patelnię. Najlepiej, żeby była możliwie duża, by jajka się rozlały i nie tworzyły zbyt grubej warstwy. Kiedy będą na pół ścięte, kładziemy na wierzch plastry pomidora. Gdy jajka będą już ścięte, wykładamy na talerz (tak jak naleśnika) i posypujemy szczypiorkiem:)