Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Chyba jedno z najpopularniejszych śniadań na świecie :) No, ale kto nie lubi omleta :P
To jest pyszne. Od lat robię dynie według tego przepisu. Moje koleżanki też c...
Odsłon: 7828
Gołąbki, które robiła nasza babcia i mama, czyli tradycyjne z mięsem mielonym...
Odsłon: 992
Krótko mówiąc jest to pieróg biłgorajski. Pyszny i zdrowy. Polecam.
Odsłon: 13587
To jest pyszne. Od lat robię dynie według tego przepisu. Moje koleżanki też c...
Odsłon: 7828
Gołąbki, które robiła nasza babcia i mama, czyli tradycyjne z mięsem mielonym...
Odsłon: 992
Krótko mówiąc jest to pieróg biłgorajski. Pyszny i zdrowy. Polecam.
Odsłon: 13587
Składniki
Cebulę, paprykę i szynkę kroimy w drobną kostkę i chwilę smażymy na maśle.
Jajka wbijamy do miski, roztrzepujemy widelcem doprawiając solą i pieprzem. Przelewamy masę jajeczną na patelnie i smażymy chwilę z jednej strony, aż góra lekko się zetnie. Nie mieszamy! Delikatnie zwijamy na patelni w rulon i przekładamy na talerz.