Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Nie wiem dlaczego , ale od dłuższego czasu często na śniadanie przygotowuję sobie omlet. Śniadanie proste , szybkie, pyszne i pożywne. Polecam
garnuszek, widelec, patelnia, nóż,
Super aromatyczny, klarowny i przepyszny rosołek gotowany na żeberkach wieprz...
Odsłon: 321
Rosół to tradycyjna polska zupa podawana z kluseczkami i makaronem. Kojarzy m...
Odsłon: 50
Krupnik najlepiej smakuje po długim spacerze. Cudownie rozgrzewa, syci i smak...
Odsłon: 79
Dzisiaj przygotowałam do obiadu jako dodatek mizerię z ogórków z koperkiem. P...
Odsłon: 60
Super aromatyczny, klarowny i przepyszny rosołek gotowany na żeberkach wieprz...
Odsłon: 321
Rosół to tradycyjna polska zupa podawana z kluseczkami i makaronem. Kojarzy m...
Odsłon: 50
Krupnik najlepiej smakuje po długim spacerze. Cudownie rozgrzewa, syci i smak...
Odsłon: 79
Dzisiaj przygotowałam do obiadu jako dodatek mizerię z ogórków z koperkiem. P...
Odsłon: 60
Składniki
Cebulę po obraniu pokroić w plastry lub piórka i podsmażyć do zeszklenia na rozgrzanym maśle klarownym, następnie na cebuli ułożyć plastry kiełbasy (grubej) Jajka rozbełtać z dodatkiem mleka, dodać soli i pieprzu do smaku, następnie wlać na podsmażoną cebulę z kiełbasą . Smażyć na średnim płomieniu gazu do całkowitego ścięcia jajek. Po usmażeniu posypać posiekaną cebulką. Zsunąć na talerz i zajadać. Smacznego
Podsmażanie cebulki i kiełbasy do omletu.
Omlet prawie że gotowy do podania.