Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Szybki omlet z suszonymi grzybkami mun
Przepyszny i lekki torcik truskawkowo-czekoladowy to genialny pomysł na sezon...
Odsłon: 822
Pyszne. Wilgotne. Maliny doskonale pasują do czekolady. Polecam.
Odsłon: 385
Delikatne roladki z piersi kurczaka nadziane fasolką szparagową. Proste danie...
Odsłon: 3550
Domowa dalgona coffe, idealna na upały. Czyli mleko, lód i kawowa pianka na w...
Odsłon: 126
młoda kapusta to dla mnie danie obowiązkowe każdego lata, uwielbiam ją w taki...
Odsłon: 265
Przepyszny i lekki torcik truskawkowo-czekoladowy to genialny pomysł na sezon...
Odsłon: 822
Pyszne. Wilgotne. Maliny doskonale pasują do czekolady. Polecam.
Odsłon: 385
Delikatne roladki z piersi kurczaka nadziane fasolką szparagową. Proste danie...
Odsłon: 3550
Domowa dalgona coffe, idealna na upały. Czyli mleko, lód i kawowa pianka na w...
Odsłon: 126
młoda kapusta to dla mnie danie obowiązkowe każdego lata, uwielbiam ją w taki...
Odsłon: 265
Składniki
Grzybki mun namoczyć w gorącej wodzie na 20 minut, później pokroić na mniejsze kawałki.
Szczypior posiekać. Grzybki podsmażyć na maśle.
Jajka połączyć z sosem sojowym, mąką, wodą, solą i pieprzem. Wlać masę jajeczną na jajka, posypać szczypiorkiem. Smażyć aż jajko się zetnie.