Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Prosty i szybki pomysł na śniadanie idealne ;)
Ciasto piernikowe z orzechowym kremem to prawdziwa pychotka bożonarodzeniowa,...
Odsłon: 11989
Pieczenie, zdobienie pierniczków to cudowna zabawa dla dzieci i dorosłych. Z...
Odsłon: 1329
Szybka i pyszna sałatka na każdą okazję.
Odsłon: 12654
Wyjątkowy w smaku, tradycyjny śledź w pysznej zalewie. W naszym domu raczej n...
Odsłon: 3951
Ciasto piernikowe z orzechowym kremem to prawdziwa pychotka bożonarodzeniowa,...
Odsłon: 11989
Pieczenie, zdobienie pierniczków to cudowna zabawa dla dzieci i dorosłych. Z...
Odsłon: 1329
Szybka i pyszna sałatka na każdą okazję.
Odsłon: 12654
Wyjątkowy w smaku, tradycyjny śledź w pysznej zalewie. W naszym domu raczej n...
Odsłon: 3951
Składniki
Szparagi myjemy i odrywamy im zdrewniałe końce. Jeśli są grube przecinamy je na pół, cienkie pozostawiamy w całości.
Rozgrzewamy patelnię na średnim ogniu z łyżką oliwy z oliwek i smażymy na niej szparagi z obu stron (około 3 minuty z każdej strony).
W misce dobrze roztrzepujemy jajka z dodatkiem mąki, soli i pieprzu. Szparagi układamy w ładny okrąg na patelni i zalewamy je jajkami. Dodajemy pokrojony w kostkę ser feta i małe kawałki łososia. Patelnię przykrywamy i smażymy, aż jajka całkowicie się zetną. Podajemy gorący, posypany koperkiem. Smacznego ;)