Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Chleb z airfryera to połączenie jedynie sześciu składników. Jest lekki, puszy...
Odsłon: 2603
Najpopularniejsze pierogi z mięsem w kuchni polskiej, czyli mięso z rosołu, t...
Odsłon: 690
Chleb z airfryera to połączenie jedynie sześciu składników. Jest lekki, puszy...
Odsłon: 2603
Najpopularniejsze pierogi z mięsem w kuchni polskiej, czyli mięso z rosołu, t...
Odsłon: 690
Składniki
1. na oleju podsmażyć posiekany czosnek, dodać szpinak, sól i pieprz, dusić do miękkości, 2. żółtka oddzielić od białek, białka ubić na sztywno z odrobiną soli, dodać żółtka, chwilkę jeszcze ubijać do połączenia, dodać mąkę i szpinak, delikatnie wymieszać, 3. na patelni rozgrzać olej, wyłożyć masę, rozsmarować, smażyć na małym ogniu, jak spód się podpiecze, przewrócić na drugą stronę, 4. można do masy dodać starty żółty ser lub posypać po wierzchu smacznego