Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Polecam do pracy na śniadanie i nie tylko.
Taki miodownik uwielbiają wszyscy, pachnący goździkami i cynamonem. W odświęt...
Odsłon: 5525
Sałatka do obiadu. Pasuje i do mięsa i do ryby. Może być też samodzielną prze...
Odsłon: 1018
Po prostu pyszne. Doskonale pasują na wigilijny stół. Dodatki to szprotki, gr...
Odsłon: 12014
Święta Bożego Narodzenia to czas pierniczków, pierników i innych smakołyków....
Odsłon: 5126
Wariacja o hiszpańskim omlecie, czyli jednej ze słynniejszych hiszpańskich pr...
Odsłon: 1445
Taki miodownik uwielbiają wszyscy, pachnący goździkami i cynamonem. W odświęt...
Odsłon: 5525
Sałatka do obiadu. Pasuje i do mięsa i do ryby. Może być też samodzielną prze...
Odsłon: 1018
Po prostu pyszne. Doskonale pasują na wigilijny stół. Dodatki to szprotki, gr...
Odsłon: 12014
Święta Bożego Narodzenia to czas pierniczków, pierników i innych smakołyków....
Odsłon: 5126
Wariacja o hiszpańskim omlecie, czyli jednej ze słynniejszych hiszpańskich pr...
Odsłon: 1445
Składniki
Paprykę i cebulkę drobno posiekać, wymieszać ze szpinakiem, wcisnąć czosnek, doprawić przyprawami. Całość smażyć na małej mocy palnika na oliwce, można dodać troszkę wody, aby warzywa szybciej zmiękły. Jaja wymieszać z mąką, posolić. Masę jajeczną wylać na miękkie warzywa. Smażyć z obu stron na patelni. Smacznego.