Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Mój dzisiejszy omlet trochę na bogato. Przygotowany na pożywne syte śniadanie. Przepis prosty a omlet bardzo smaczny. Polecam
patelnia, łyżka, widelec, miska, nóż, tarka,
Paszteciki krucho-drożdżowe w tym przepisie inspirowane są smakami i tradycyj...
Odsłon: 112975
Zupa z wiśni zerwanych prosto z drzewa, świeżych i dorodnych to smak naszego...
Odsłon: 315
Przepis na pyszne i mocno kremowe risotto z bobem, boczkiem i prażonymi ziarn...
Odsłon: 662
Sprawdzony przepis na zaprawę do karkówki. Mięso, które w niej poleży jest so...
Odsłon: 529
Paszteciki krucho-drożdżowe w tym przepisie inspirowane są smakami i tradycyj...
Odsłon: 112975
Zupa z wiśni zerwanych prosto z drzewa, świeżych i dorodnych to smak naszego...
Odsłon: 315
Przepis na pyszne i mocno kremowe risotto z bobem, boczkiem i prażonymi ziarn...
Odsłon: 662
Sprawdzony przepis na zaprawę do karkówki. Mięso, które w niej poleży jest so...
Odsłon: 529
Składniki
Masło rozgrzać, dodać szpinak podsmażyć. Na usmażony szpinak ułożyć pokrojone na połówki pomidorki koktajlowe, delikatnie oprószyć solą. Jajka roztrzepać z dodatkiem mleka, soli i pieprzu , wylać na szpinak i po lekkim ścięciu ułożyć plasterki kiełbasy. Całość posypać startą mozzarellą. Smaży pod przykryciem aż omlet się całkowicie zetnie. Gotowy omlet zsunąć na talerz i polać ketchupem - opcjonalnie. Smacznego.
Przygotowanie omletu.
Omlet gotowy do podania.