Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Nie zawiera ani grama tłuszczu.Polecam na śniadania :)
Polecam wypróbowanie tego przepisu jeszcze przed Świętami. To jest ulubiony...
Odsłon: 1671
Dzień dobry mam dziś dla was przepis na pyszny biszkopt bez proszku do piecze...
Odsłon: 1465
Sernik zawsze dobry. Polecam.
Odsłon: 1464
Świąteczny makowiec na kruchym spodzie, z polewą czekoladową. Przepyszne bożo...
Odsłon: 1657
Polecam wypróbowanie tego przepisu jeszcze przed Świętami. To jest ulubiony...
Odsłon: 1671
Dzień dobry mam dziś dla was przepis na pyszny biszkopt bez proszku do piecze...
Odsłon: 1465
Sernik zawsze dobry. Polecam.
Odsłon: 1464
Świąteczny makowiec na kruchym spodzie, z polewą czekoladową. Przepyszne bożo...
Odsłon: 1657
Składniki
Miękisz bułki namoczyć w mleku żółtka jaja zmiksować z cukrem na kogel mogel. Do zmiksowanej masy wsypać orzechy i wymieszać. Na końcu dodać ubitą pianę z białek. Mieszamy łyżką i umieszczamy w formie do pieczenia. Piekłam w tortownicy. Na dno dałam papier do pieczenia a boki posmarowałam masłem. Składniki na brytfankę o średnicy 16 cm. Piec 30-40 min w 150 *C