Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Nie zawiera ani grama tłuszczu.Polecam na śniadania :)
Czy możliwe jest przygotowanie ciasta czekoladowego w 5 minut? Oczywiście, że...
Odsłon: 32322
Ciasto Delicjusz to ciasto składające się z dwóch rodzajów ciasta biszkoptowe...
Odsłon: 9690
Placek jarosza to znakomita propozycja na lekki lunch. Puszyste ciasto z doda...
Odsłon: 2177
Przepis na pyszne i mocno kremowe risotto z bobem, boczkiem i prażonymi ziarn...
Odsłon: 4175
Pyszne, puszyste i delikatne ciasto jogurtowe z owocami. Idealne w sezonie ow...
Odsłon: 909
Czy możliwe jest przygotowanie ciasta czekoladowego w 5 minut? Oczywiście, że...
Odsłon: 32322
Ciasto Delicjusz to ciasto składające się z dwóch rodzajów ciasta biszkoptowe...
Odsłon: 9690
Placek jarosza to znakomita propozycja na lekki lunch. Puszyste ciasto z doda...
Odsłon: 2177
Przepis na pyszne i mocno kremowe risotto z bobem, boczkiem i prażonymi ziarn...
Odsłon: 4175
Pyszne, puszyste i delikatne ciasto jogurtowe z owocami. Idealne w sezonie ow...
Odsłon: 909
Składniki
Miękisz bułki namoczyć w mleku żółtka jaja zmiksować z cukrem na kogel mogel. Do zmiksowanej masy wsypać orzechy i wymieszać. Na końcu dodać ubitą pianę z białek. Mieszamy łyżką i umieszczamy w formie do pieczenia. Piekłam w tortownicy. Na dno dałam papier do pieczenia a boki posmarowałam masłem. Składniki na brytfankę o średnicy 16 cm. Piec 30-40 min w 150 *C