Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Nie zawiera ani grama tłuszczu.Polecam na śniadania :)
Wyśmienite ciasto o makowo -kokosowym spodzie, kremie budyniowym i ciasteczka...
Odsłon: 699
Przepis dnia
Chicken burger z dodatkiem karmelizowanych pieczarek. Gorąco polecam!
Odsłon: 402
Ciasto piernikowe z orzechowym kremem to prawdziwa pychotka bożonarodzeniowa,...
Odsłon: 15128
Pieczenie, zdobienie pierniczków to cudowna zabawa dla dzieci i dorosłych. Z...
Odsłon: 1839
Wyśmienite ciasto o makowo -kokosowym spodzie, kremie budyniowym i ciasteczka...
Odsłon: 699
Przepis dnia
Chicken burger z dodatkiem karmelizowanych pieczarek. Gorąco polecam!
Odsłon: 402
Ciasto piernikowe z orzechowym kremem to prawdziwa pychotka bożonarodzeniowa,...
Odsłon: 15128
Pieczenie, zdobienie pierniczków to cudowna zabawa dla dzieci i dorosłych. Z...
Odsłon: 1839
Składniki
Miękisz bułki namoczyć w mleku żółtka jaja zmiksować z cukrem na kogel mogel. Do zmiksowanej masy wsypać orzechy i wymieszać. Na końcu dodać ubitą pianę z białek. Mieszamy łyżką i umieszczamy w formie do pieczenia. Piekłam w tortownicy. Na dno dałam papier do pieczenia a boki posmarowałam masłem. Składniki na brytfankę o średnicy 16 cm. Piec 30-40 min w 150 *C