Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Pyszne, zdrowe i energetyczne śniadanko, pełne witamin i minerałów zwłaszcza dla pięknej cery:)
Lekki, przyjemny sosik z nutką chrzanowej ostrości. Dodajmy do niego, pieczyw...
Odsłon: 134
Pyszny, wegański obiad z chrupiącym tofu, warzywami i grzybami. Starte na tar...
Odsłon: 70
Danie, które najczęściej robimy po świętach wielkanocnych. Zawsze zostaje bia...
Odsłon: 749
Polecam. Doskonale pasuje na rodzinne spotkanie, ale również na kanapki. Po...
Odsłon: 362
Lekki, przyjemny sosik z nutką chrzanowej ostrości. Dodajmy do niego, pieczyw...
Odsłon: 134
Pyszny, wegański obiad z chrupiącym tofu, warzywami i grzybami. Starte na tar...
Odsłon: 70
Danie, które najczęściej robimy po świętach wielkanocnych. Zawsze zostaje bia...
Odsłon: 749
Polecam. Doskonale pasuje na rodzinne spotkanie, ale również na kanapki. Po...
Odsłon: 362
Składniki
Płatki i rodzynki namaczamy w 5 łyżkach zimnej wody i zostawiamy na noc. Marchewkę i jabłko obieramy. Marchew ścieramy na tarce o drobnych oczkach, natomiast jabłko na tarce o grubych oczkach. Dodajemy do płatków i skrapiamy sokiem z cytryny. Zalewamy jogurtem naturalnym i mieszamy. Obsypujemy prażonymi ziarnami słonecznika. SMACZNEGO:)