Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Pyszne, zdrowe i energetyczne śniadanko, pełne witamin i minerałów zwłaszcza dla pięknej cery:)
Wrzesień pachnie ciastem drożdżowym ze śliwkami.
Odsłon: 2062
Witam serdecznie :-) Dzisiaj polecam wspaniały pasztet z pieczonej kaczki z d...
Odsłon: 3278
Żeby relish z cukinii ładnie wyglądał w słoikach i na talerzu, najlepiej będz...
Odsłon: 2228
Wrzesień pachnie ciastem drożdżowym ze śliwkami.
Odsłon: 2062
Witam serdecznie :-) Dzisiaj polecam wspaniały pasztet z pieczonej kaczki z d...
Odsłon: 3278
Żeby relish z cukinii ładnie wyglądał w słoikach i na talerzu, najlepiej będz...
Odsłon: 2228
Składniki
Płatki i rodzynki namaczamy w 5 łyżkach zimnej wody i zostawiamy na noc. Marchewkę i jabłko obieramy. Marchew ścieramy na tarce o drobnych oczkach, natomiast jabłko na tarce o grubych oczkach. Dodajemy do płatków i skrapiamy sokiem z cytryny. Zalewamy jogurtem naturalnym i mieszamy. Obsypujemy prażonymi ziarnami słonecznika. SMACZNEGO:)