Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Owsianka nadaje się zarówno na pierwsze jak i na drugie śniadanie. Jej smak podkreśla mleko kokosowe i owoce leśnie, które nadają jej świeżości i kwasowości.
Sernik zawsze dobry. Polecam.
Odsłon: 1257
Świąteczny makowiec na kruchym spodzie, z polewą czekoladową. Przepyszne bożo...
Odsłon: 628
Polecam wypróbowanie tego przepisu jeszcze przed Świętami. To jest ulubiony...
Odsłon: 1361
Sernik zawsze dobry. Polecam.
Odsłon: 1257
Świąteczny makowiec na kruchym spodzie, z polewą czekoladową. Przepyszne bożo...
Odsłon: 628
Polecam wypróbowanie tego przepisu jeszcze przed Świętami. To jest ulubiony...
Odsłon: 1361
Składniki
Otręby gotować w wodzie i mleku kokosowym przez 3 minuty. Następnie truskawki pokroić w plasterki i rozłożyć na owsiance. Na wierzchu posypać świeżymi borówkami. Można także wzbogacić owsiankę kawałkami biszkoptu szpinakowego lub czekoladową granolą. Smacznego:)!