Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Owsianka nadaje się zarówno na pierwsze jak i na drugie śniadanie. Jej smak podkreśla mleko kokosowe i owoce leśnie, które nadają jej świeżości i kwasowości.
To tradycyjny sernik. Delikatny smak cytryny i jeszcze smak czarnej porzeczki...
Odsłon: 8599
Polecam. Zaskakujący dodatek do farszu, ale zapewniam, że genialny. Nie ukr...
Odsłon: 3039
Polecam.
Odsłon: 1828
Polecam.
Odsłon: 526
To tradycyjny sernik. Delikatny smak cytryny i jeszcze smak czarnej porzeczki...
Odsłon: 8599
Polecam. Zaskakujący dodatek do farszu, ale zapewniam, że genialny. Nie ukr...
Odsłon: 3039
Polecam.
Odsłon: 1828
Polecam.
Odsłon: 526
Składniki
Otręby gotować w wodzie i mleku kokosowym przez 3 minuty. Następnie truskawki pokroić w plasterki i rozłożyć na owsiance. Na wierzchu posypać świeżymi borówkami. Można także wzbogacić owsiankę kawałkami biszkoptu szpinakowego lub czekoladową granolą. Smacznego:)!