Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Owsianka nadaje się zarówno na pierwsze jak i na drugie śniadanie. Jej smak podkreśla mleko kokosowe i owoce leśnie, które nadają jej świeżości i kwasowości.
Szybkie i bardzo proste danie, niezwykle smaczne jako kolacja lub przekąska,...
Odsłon: 44
zapraszam Was na dość ciekawe ciasto, które może większości z Was kojarzy się...
Odsłon: 115
Ragout jest to rodzaj gulaszu, który może być mięsny lub warzywny. W tym prze...
Odsłon: 2821
Tylko 3 składniki połączone jogurtowym sosem stanowią pyszną, zdrową sałatkę,...
Odsłon: 4186
Szybkie i bardzo proste danie, niezwykle smaczne jako kolacja lub przekąska,...
Odsłon: 44
zapraszam Was na dość ciekawe ciasto, które może większości z Was kojarzy się...
Odsłon: 115
Ragout jest to rodzaj gulaszu, który może być mięsny lub warzywny. W tym prze...
Odsłon: 2821
Tylko 3 składniki połączone jogurtowym sosem stanowią pyszną, zdrową sałatkę,...
Odsłon: 4186
Składniki
Otręby gotować w wodzie i mleku kokosowym przez 3 minuty. Następnie truskawki pokroić w plasterki i rozłożyć na owsiance. Na wierzchu posypać świeżymi borówkami. Można także wzbogacić owsiankę kawałkami biszkoptu szpinakowego lub czekoladową granolą. Smacznego:)!