Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Owsianka nadaje się zarówno na pierwsze jak i na drugie śniadanie. Jej smak podkreśla mleko kokosowe i owoce leśnie, które nadają jej świeżości i kwasowości.
Polecam. My bardzo lubimy.
Odsłon: 1046
Czerwona papryka nadziewana mięsem mielonym, ryżem i warzywami duszonymi w so...
Odsłon: 4686
Smażona ryba w warzywach i sosie pomidorowym. Można ją przygotować kilka dni...
Odsłon: 1341
Polecam. My bardzo lubimy.
Odsłon: 1046
Czerwona papryka nadziewana mięsem mielonym, ryżem i warzywami duszonymi w so...
Odsłon: 4686
Smażona ryba w warzywach i sosie pomidorowym. Można ją przygotować kilka dni...
Odsłon: 1341
Składniki
Otręby gotować w wodzie i mleku kokosowym przez 3 minuty. Następnie truskawki pokroić w plasterki i rozłożyć na owsiance. Na wierzchu posypać świeżymi borówkami. Można także wzbogacić owsiankę kawałkami biszkoptu szpinakowego lub czekoladową granolą. Smacznego:)!