Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Robi się ją błyskawicznie, wieczorem wystarczy wymieszać kilka pysznych składników, wstawić na noc do lodówki i rano szamać smaczne, pożywne śniadanie :-)
Schabowe po zakopiańsku to długo marynowane w cebuli i czosnku kotlety o wyją...
Odsłon: 8468
Łosoś pieczony na szpinaku z dodatkiem migdałów i aromatycznego sosu może być...
Odsłon: 541
Schabowe po zakopiańsku to długo marynowane w cebuli i czosnku kotlety o wyją...
Odsłon: 8468
Łosoś pieczony na szpinaku z dodatkiem migdałów i aromatycznego sosu może być...
Odsłon: 541
Składniki
Mleko, jogurt, miód i masło orzechowe należy wymieszać do rozpuszczenia składników. Dodać płatki owsiane i wszystko wymieszać. Miseczkę lub słoiczek odstawić na noc do lodówki, w tym czasie owsianka zgęstnieje. Rano udekorować ulubionymi owocami i płatkami migdałowymi. Smacznego :-)