Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
prosta, szybka, sycąca i zdrowa! pycha!
Śledzie w oleju to danie na każdą okazję. Źródło kwasów omega 3, białka i Wit...
Odsłon: 198
Smak dzieciństwa, czyli domowe wafle przekładane masą na bazie galaretki i ml...
Odsłon: 322
Śledzie w oleju to danie na każdą okazję. Źródło kwasów omega 3, białka i Wit...
Odsłon: 198
Smak dzieciństwa, czyli domowe wafle przekładane masą na bazie galaretki i ml...
Odsłon: 322
Składniki
Płatki, kurkumę, sól i siemię łączę, zalewam wodą i zagotowuję. Zmniejszam moc palnika i gotuję około 15 minut. Dolewam wodę, gdy potrzeba. Pod koniec gotowania dodaję ekstrakt i rozmiażdżonego banana. Mieszam i podgrzewam. Wyłączam palnik, dodaję miód i mieszam. Wysypuję część borówek na dno miski. Przykrywam owsianką. Posypuję resztą borówek i słonecznikiem.