Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Bardzo pożywne śniadanie, szybkie także możemy sobie je przygotować na wieczór przed następnym dniem do pracy :) Granat oczywiście możemy zastąpić innym owocem wedle uznania :)
To tradycyjny sernik. Delikatny smak cytryny i jeszcze smak czarnej porzeczki...
Odsłon: 8082
Polecam. Zaskakujący dodatek do farszu, ale zapewniam, że genialny. Nie ukr...
Odsłon: 2748
Polecam.
Odsłon: 1310
Polecam.
Odsłon: 396
To tradycyjny sernik. Delikatny smak cytryny i jeszcze smak czarnej porzeczki...
Odsłon: 8082
Polecam. Zaskakujący dodatek do farszu, ale zapewniam, że genialny. Nie ukr...
Odsłon: 2748
Polecam.
Odsłon: 1310
Polecam.
Odsłon: 396
Składniki
Do miseczki wsypujemy pół szklanki płatków owsianych oraz 2 łyżki nasion chia. Całość zalewamy szklanką mleka :) Możemy dodać syrop klonowy jeśli chcemy mieć słodką wersje owsianki. Wstawiamy najlepiej na noc do lodów wtedy zarówno płatki jak i nasiona napęcznieją i owsianka zgęstnieje.
Rano możemy sobie podgrzać owsiankę a także zjeść ją na zimno :) Dodajemy pestki granatu i wcinamy :)<br /> Jeśli owsianka w takich proporcjach jest dla was za gęsta wystarczy rano dodać trochę mleka. <br /> <br /> <br /> SMACZNEGO !!!! :)