Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Bardzo pożywne śniadanie, szybkie także możemy sobie je przygotować na wieczór przed następnym dniem do pracy :) Granat oczywiście możemy zastąpić innym owocem wedle uznania :)
Truskawkowy sezon czas zacząć! A czy jest coś lepszego niż połączenie soczyst...
Odsłon: 240
Sezon na rabarbar w pełni, więc dziś zrobimy najlepsze, najpyszniejsze ciasto...
Odsłon: 114
Smakowite śniadanie.
Odsłon: 33
Wyborne pierogi z cieniusieńkim i delikatnym ciastem pierogowym. Proporcje na...
Odsłon: 31
Truskawkowy sezon czas zacząć! A czy jest coś lepszego niż połączenie soczyst...
Odsłon: 240
Sezon na rabarbar w pełni, więc dziś zrobimy najlepsze, najpyszniejsze ciasto...
Odsłon: 114
Smakowite śniadanie.
Odsłon: 33
Wyborne pierogi z cieniusieńkim i delikatnym ciastem pierogowym. Proporcje na...
Odsłon: 31
Składniki
Do miseczki wsypujemy pół szklanki płatków owsianych oraz 2 łyżki nasion chia. Całość zalewamy szklanką mleka :) Możemy dodać syrop klonowy jeśli chcemy mieć słodką wersje owsianki. Wstawiamy najlepiej na noc do lodów wtedy zarówno płatki jak i nasiona napęcznieją i owsianka zgęstnieje.
Rano możemy sobie podgrzać owsiankę a także zjeść ją na zimno :) Dodajemy pestki granatu i wcinamy :)<br /> Jeśli owsianka w takich proporcjach jest dla was za gęsta wystarczy rano dodać trochę mleka. <br /> <br /> <br /> SMACZNEGO !!!! :)