Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Słodkie śniadanie na dobry początek dnia :)
Mleczna kanapka to połączenie ciemnych herbatników o kawowym smaku z delikatn...
Odsłon: 2593
Mi najbardziej smakowały te z kiełbasą.
Odsłon: 133
Wspaniałe, delikatne mini serniczki z borówkami amerykańskimi i bezą. Są łat...
Odsłon: 229
Mleczna kanapka to połączenie ciemnych herbatników o kawowym smaku z delikatn...
Odsłon: 2593
Mi najbardziej smakowały te z kiełbasą.
Odsłon: 133
Wspaniałe, delikatne mini serniczki z borówkami amerykańskimi i bezą. Są łat...
Odsłon: 229
Składniki
Do płatków owsianych dodajemy mleko, sezam i rodzynki. Orzechy i czekoladę siekamy i również dodajemy do płatków. Odstawiamy na ok. 30 minut. W międzyczasie obieramy jabłka, usuwamy gniazda nasienne i kroimy w kostkę. Cukier kokosowy rozpuszczamy na suchej patelni, dodajemy pokrojone jabłka i cynamon, podgrzewamy razem przez chwilę. Owsiankę przekładamy do miseczek/pucharków, na wierzch wykładamy jabłka, posypujemy siekanymi orzechami i podajemy.