Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Przepyszna owsianka ze świeżymi truskawkami i siekanymi solonymi pistacjami
Uszka z mięsem drobiowo -wieprzowym, idealne do barszczu czerwonego. Prosty...
Odsłon: 3779
Nie ma Święt Bożego Narodzenia bez piernika. Bardzo ważny jest miód dodawany...
Odsłon: 622
Budowanie domku z piernika, robienie pierniczków, to świetna zabawa. Poza tym...
Odsłon: 3815
Dzisiaj przedstawiam przepis na pasztet z warzywami takimi jak groszek, march...
Odsłon: 385
Tego tortu nie trzeba zbytnio rekomendować. To jest ciasto, które zawsze i ws...
Odsłon: 715
Uszka z mięsem drobiowo -wieprzowym, idealne do barszczu czerwonego. Prosty...
Odsłon: 3779
Nie ma Święt Bożego Narodzenia bez piernika. Bardzo ważny jest miód dodawany...
Odsłon: 622
Budowanie domku z piernika, robienie pierniczków, to świetna zabawa. Poza tym...
Odsłon: 3815
Dzisiaj przedstawiam przepis na pasztet z warzywami takimi jak groszek, march...
Odsłon: 385
Tego tortu nie trzeba zbytnio rekomendować. To jest ciasto, które zawsze i ws...
Odsłon: 715
Składniki
Wszystkie składniki /oprócz owoców i pistacji/ mieszam i gotuję. Truskawki przepoławiam. I ponownie przepoławiam. I raz jeszcze. Łyżeczką. Jak owsianka zacznie bulgotać i gęstnieć maksymalnie zmniejszam moc palnika i czekam. Kilka minut. Przelewam na miskę. Układam truskawki. Posypuję pistacjami.