Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Przepyszna owsianka ze świeżymi truskawkami i siekanymi solonymi pistacjami
Plasterki limonki w rumie z goździkami i kardamonem. To pyszny dodatek do roz...
Odsłon: 12
Wyjątkowo lekkie i puszyste muffinki limonkowe z limonkowym kremem. Skórka na...
Odsłon: 9
Proste danie dla amatorów kuchni meksykańskiej. Szybki obiad na kolejny dzień :)
Odsłon: 65173
Flaczki z soczewicą to danie niezwykle pożywne, które może stanowić samodziel...
Odsłon: 702
Popularnym daniem kuchni małopolskiej są hulajdy. To niewielkie, okrągłe klus...
Odsłon: 81
Plasterki limonki w rumie z goździkami i kardamonem. To pyszny dodatek do roz...
Odsłon: 12
Wyjątkowo lekkie i puszyste muffinki limonkowe z limonkowym kremem. Skórka na...
Odsłon: 9
Proste danie dla amatorów kuchni meksykańskiej. Szybki obiad na kolejny dzień :)
Odsłon: 65173
Flaczki z soczewicą to danie niezwykle pożywne, które może stanowić samodziel...
Odsłon: 702
Popularnym daniem kuchni małopolskiej są hulajdy. To niewielkie, okrągłe klus...
Odsłon: 81
Składniki
Wszystkie składniki /oprócz owoców i pistacji/ mieszam i gotuję. Truskawki przepoławiam. I ponownie przepoławiam. I raz jeszcze. Łyżeczką. Jak owsianka zacznie bulgotać i gęstnieć maksymalnie zmniejszam moc palnika i czekam. Kilka minut. Przelewam na miskę. Układam truskawki. Posypuję pistacjami.