Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Propozycja na zdrowe, letnie i delikatnie truskawkowe urozmaicenie owsianki. W sam raz na dobry początek dnia :)
Intensywny w smaku sos z sera pleśniowego rokfor na bazie białego wina i śmie...
Odsłon: 142
Polecam. Botwinka pachnie wiosną.
Odsłon: 364
Intensywny w smaku sos z sera pleśniowego rokfor na bazie białego wina i śmie...
Odsłon: 142
Polecam. Botwinka pachnie wiosną.
Odsłon: 364
Składniki
Płatki owsiane zalewamy 250 ml ciepłej wody i odstawiamy do napęcznienia*. * najlepiej zrobić to wieczorem, wtedy rano zaoszczędzimy czas, a płatki odpowiednio zmiękną. Następnie do garnka przekładamy namoczone płatki, dolewamy mleka, dodajemy mus truskawkowy powstały ze zmiksowanych truskawek i zagotowujemy wszystko, przez cały czas mieszając. Na koniec całość dosładzamy do smaku. Życzę smacznego! :)
Życzę smacznego! :)