Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Pan con tomate w Hiszpanii najczęściej serwuje się na śniadanie lub jako przekąskę. Tradycyjnie przypieczone pieczywo po prostu naciera się czosnkiem, przekrojonym na pół pomidorem, obficie polewa oliwą i posypuje solą. Proponuję trochę wygodniejszą do podawania wersję, z pomidorem startym na tarce.
Schabowe po zakopiańsku to długo marynowane w cebuli i czosnku kotlety o wyją...
Odsłon: 7983
Łosoś pieczony na szpinaku z dodatkiem migdałów i aromatycznego sosu może być...
Odsłon: 343
Wyśmienite ciasto o makowo -kokosowym spodzie, kremie budyniowym i ciasteczka...
Odsłon: 3379
Przepis dnia
Chicken burger z dodatkiem karmelizowanych pieczarek. Gorąco polecam!
Odsłon: 620
Schabowe po zakopiańsku to długo marynowane w cebuli i czosnku kotlety o wyją...
Odsłon: 7983
Łosoś pieczony na szpinaku z dodatkiem migdałów i aromatycznego sosu może być...
Odsłon: 343
Wyśmienite ciasto o makowo -kokosowym spodzie, kremie budyniowym i ciasteczka...
Odsłon: 3379
Przepis dnia
Chicken burger z dodatkiem karmelizowanych pieczarek. Gorąco polecam!
Odsłon: 620
Składniki
Pieczywo zapiec w piekarniku do lekkiego zrumienienia.
Pomidor zetrzeć na tarce o grubych oczkach, usunąć skórkę (dopiero po starciu - skórka pozostanie na tarce).
Tosty posmarować czosnkiem, nałożyć startego pomidora, polać oliwą i ewentualnie posypać solą.