Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Pan con tomate w Hiszpanii najczęściej serwuje się na śniadanie lub jako przekąskę. Tradycyjnie przypieczone pieczywo po prostu naciera się czosnkiem, przekrojonym na pół pomidorem, obficie polewa oliwą i posypuje solą. Proponuję trochę wygodniejszą do podawania wersję, z pomidorem startym na tarce.
Szynka pieczona na Wielkanoc to przepis, który warto przetestować jeszcze prz...
Odsłon: 4777
Siekana kiełbasa z piersią indyka.
Odsłon: 98
Zapiekanka z łososiem i serkiem wiejskim to prosty pomysł na szybki i odżywcz...
Odsłon: 220
Szynka pieczona na Wielkanoc to przepis, który warto przetestować jeszcze prz...
Odsłon: 4777
Siekana kiełbasa z piersią indyka.
Odsłon: 98
Zapiekanka z łososiem i serkiem wiejskim to prosty pomysł na szybki i odżywcz...
Odsłon: 220
Składniki
Pieczywo zapiec w piekarniku do lekkiego zrumienienia.
Pomidor zetrzeć na tarce o grubych oczkach, usunąć skórkę (dopiero po starciu - skórka pozostanie na tarce).
Tosty posmarować czosnkiem, nałożyć startego pomidora, polać oliwą i ewentualnie posypać solą.