Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Pancakes to zawsze świetny pomysł na śniadanie. Klasyczne, puszyste, delikatne amerykańskie placki.
Polecam przygotować tę zapiekankę w mroźny, zimowy dzień. Gwarantuję, że nasy...
Odsłon: 1239
Łopatka z którą dzisiaj chcę się z Wami podzielić jest krucha, mięciutka wpro...
Odsłon: 5767
Rogaliki pistacjowe to prawdziwa uczta smaku – miękkie, lecz z wierzchu chrup...
Odsłon: 8807
Witam serdecznie :-) Dzisiaj polecam pyszny domowy salceson, zamiast golonki...
Odsłon: 18368
Polecam przygotować tę zapiekankę w mroźny, zimowy dzień. Gwarantuję, że nasy...
Odsłon: 1239
Łopatka z którą dzisiaj chcę się z Wami podzielić jest krucha, mięciutka wpro...
Odsłon: 5767
Rogaliki pistacjowe to prawdziwa uczta smaku – miękkie, lecz z wierzchu chrup...
Odsłon: 8807
Witam serdecznie :-) Dzisiaj polecam pyszny domowy salceson, zamiast golonki...
Odsłon: 18368
Składniki
Roztopione masło zmiksuj na gładką masę z mlekiem, mąką, cukrem, jajkami, proszkiem do pieczenia oraz solą.
Wlewaj na rozgrzaną patelnię porcję ciasta.
Smaż do momentu pojawienia się pękających pęcherzyków.
Przewróć na drugą stronę i smaż około minuty.
Serwuj z ulubionymi owocami, cukrem pudrem, syropem klonowym, syropem z agawy.
SMACZNEGO :)