Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Polecam wypróbowanie tego przepisu jeszcze przed Świętami. To jest ulubiony...
Odsłon: 1955
Sernik zawsze dobry. Polecam.
Odsłon: 1640
Takie mięso jest soczyste i bardzo smaczne. Domowa wędlina najlepsza.
Odsłon: 2632
Polecam wypróbowanie tego przepisu jeszcze przed Świętami. To jest ulubiony...
Odsłon: 1955
Sernik zawsze dobry. Polecam.
Odsłon: 1640
Takie mięso jest soczyste i bardzo smaczne. Domowa wędlina najlepsza.
Odsłon: 2632
Składniki
W jednej misce łączymy suche składniki, w drugiej mokre.
Mieszamy zawartości obu misek, tak by powstała jednolita masa o konsystencji gęstej śmietany.
Smażymy placuszki na rozgrzanej patelni z niewielką ilością tłuszczu.
Podajemy według uznania np. z syropem klonowym, miodem, owocami z bitą śmietaną.
Smacznego!