Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Przepis na proste, zdrowe i pełne wartości odżywczych śniadanie. Pancakes znane z kuchni anglosaskiej naleśniki tworzą zgrany duet z bananami i stanowią doskonałe połączenie na danie śniadaniowe.
dwie duże miski, rózga kuchenna
Polecam. Mrożone warzywa sprawdzają się w sałatkach.
Odsłon: 219
Polecam, pyszna zupa.
Odsłon: 795
Polecam. Jak babciny.
Odsłon: 927
Zupa grzybowa smakuje mi o każdej porze roku, dlatego w zamrażalniku zawsze m...
Odsłon: 135
Sernik przygotowany na majówkę. Przepis jest prosty, łatwy i nieskomplikowany...
Odsłon: 2826
Polecam. Mrożone warzywa sprawdzają się w sałatkach.
Odsłon: 219
Polecam, pyszna zupa.
Odsłon: 795
Polecam. Jak babciny.
Odsłon: 927
Zupa grzybowa smakuje mi o każdej porze roku, dlatego w zamrażalniku zawsze m...
Odsłon: 135
Sernik przygotowany na majówkę. Przepis jest prosty, łatwy i nieskomplikowany...
Odsłon: 2826
Składniki
Do miski wsypać mąkę, proszek do pieczenia, cynamon, sól oraz wymieszać rózgą kuchenną.
Banany zmiażdżyć widelcem na papkę w osobnej misce, dodać jajka, rozmieszać, wlać mleko i wymieszać.
Dodać suche produkty i rozmieszać.
Nabrać łyżką ciasto i smażyć na patelni przez 2-3 minuty każdą stronę naleśnika.
Udekorować plasterkami banana i polać syropem klonowym.