Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Świetna pasta do kanapek z mnóstwem witamin i tuńczykiem. Prosta w wykonaniu i świetna w smaku. Spróbujcie sami. Polecam.
Polecam.
Odsłon: 1158
Polecam. Piernik to zdrowe ciasto. Nie wyobrażamy sobie Świąt Bożego Narodz...
Odsłon: 1639
Sajgonki w nieco zdrowszej wersji. Zamiast smażyć, upiekłam je w piekarniku....
Odsłon: 1110
Polecam.
Odsłon: 1158
Polecam. Piernik to zdrowe ciasto. Nie wyobrażamy sobie Świąt Bożego Narodz...
Odsłon: 1639
Sajgonki w nieco zdrowszej wersji. Zamiast smażyć, upiekłam je w piekarniku....
Odsłon: 1110
Składniki
Jajka gotujemy na twardo, studzimy, obieramy i drobno kroimy. Cebulę, paprykę i ogórki kiszone kroimy w drobną kostkę. Koperek i szczypiorek drobno siekamy. Otwieramy puszki z tuńczykiem, odsączamy z zalewy i rozdrabniamy widelcem. Wszystkie składniki przekładamy do jednej miski. Dodajemy majonez, jogurt i musztardę. Mieszamy, doprawiamy do smaku solą i pieprzem. Jeśli na kanapkę z pastą położymy listki bazylii to będzie to jak wisienka na torcie…