Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Bardzo smaczna, szybka i tania pasta do chleba, która króluje u mnie na stole od bardzo dawna. Do tego ciepły, domowy chlebek – i mamy pyszne śniadanko.
Schabowe po zakopiańsku to długo marynowane w cebuli i czosnku kotlety o wyją...
Odsłon: 8320
Łosoś pieczony na szpinaku z dodatkiem migdałów i aromatycznego sosu może być...
Odsłon: 465
Schabowe po zakopiańsku to długo marynowane w cebuli i czosnku kotlety o wyją...
Odsłon: 8320
Łosoś pieczony na szpinaku z dodatkiem migdałów i aromatycznego sosu może być...
Odsłon: 465
Składniki
Ugotowane na twardo jajka obieramy ze skorupek i ścieramy na tarce o drobnych oczkach, dodajemy ser topiony, pokrojoną w drobną kostkę cebulę i szczypiorek, ketchup, sól i pieprz do smaku i całość mieszamy widelcem do połączenia wszystkich składników w gładką masę.