Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Pasta jajeczna - jadł ją każdy. Co zrobić, by była delikatna, kremowa i nie sucha? Oto najlepszy sposób na pastę z jajek - już nigdy nie zrobicie jej inaczej!
Jajka na śniadanie w pół francuskiej a pół śródziemnomorskiej odsłonie. U mni...
Odsłon: 16
Frittata z kurczakiem i warzywami to świetna propozycja na sycące śniadanie d...
Odsłon: 1521
Jajka na śniadanie w pół francuskiej a pół śródziemnomorskiej odsłonie. U mni...
Odsłon: 16
Frittata z kurczakiem i warzywami to świetna propozycja na sycące śniadanie d...
Odsłon: 1521
Składniki
Jajka gotujemy na twardo, studzimy. Cebulę kroimy w drobną kostkę, szczypiorek siekamy.
Przestudzone jajka rozdrabniamy widelcem, dodajemy cebulę, majonez, musztardę i szczypiorek, delikatnie mieszamy aby wszystkie składniki się połączyły.
Podajemy z pieczywem.