Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Pasta jajeczna - jadł ją każdy. Co zrobić, by była delikatna, kremowa i nie sucha? Oto najlepszy sposób na pastę z jajek - już nigdy nie zrobicie jej inaczej!
Proponujemy dzisiaj wiejskie pierogi naszej babci Zosi. Prosty farsz z mięsa...
Odsłon: 100
Kurczak w sosie serowo śmietankowym to fajna i prosta propozycja na obiad dl...
Odsłon: 7815
Lekko słodkawa, w sam raz dla dzieci, taka jaką gotowała mama, na wywarze z d...
Odsłon: 2823
Proponujemy dzisiaj wiejskie pierogi naszej babci Zosi. Prosty farsz z mięsa...
Odsłon: 100
Kurczak w sosie serowo śmietankowym to fajna i prosta propozycja na obiad dl...
Odsłon: 7815
Lekko słodkawa, w sam raz dla dzieci, taka jaką gotowała mama, na wywarze z d...
Odsłon: 2823
Składniki
Jajka gotujemy na twardo, studzimy. Cebulę kroimy w drobną kostkę, szczypiorek siekamy.
Przestudzone jajka rozdrabniamy widelcem, dodajemy cebulę, majonez, musztardę i szczypiorek, delikatnie mieszamy aby wszystkie składniki się połączyły.
Podajemy z pieczywem.