Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Taka pasta doskonale sprawdza się np w pracy, na drugie śniadanie.
Risotto ze szparagami i łososiem
Odsłon: 244
Risotto ze szparagami i łososiem
Odsłon: 244
Składniki
Chleb pumpernikiel pokroić w kostkę ok 1 cm.
Umieścić w salaterce.
Jajka ugotowane na twardo obrać i pokroić w kostkę.
Najlepiej użyć gilotyny i krateczki.
Przełożyć do salaterki.
Dodać wiórki sera cheddar.
Może być inny ulubiony.
Dodać pokrojone drobno w kostkę rzodkiewki, a także ogórka pokrojonego w kostkę i jabłko pokrojone w kostkę.
Wcześniej z jabłka trzeba usunąć gniazdo nasienne.
Dodać pokrojony szczypior, pokrojoną natkę pietruszki, pieprz młotkowany z kolendrą, majonez, musztardę, sól do smaku.
Wszystko dobrze wymieszać i gotowe.
Można zajadać.
Smacznego.