Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Gładka, kanapkowa pasta jajeczna, wg mnie idealna:)
Polecam wypróbowanie tego przepisu jeszcze przed Świętami. To jest ulubiony...
Odsłon: 1925
Sernik zawsze dobry. Polecam.
Odsłon: 1618
Takie mięso jest soczyste i bardzo smaczne. Domowa wędlina najlepsza.
Odsłon: 2565
Polecam wypróbowanie tego przepisu jeszcze przed Świętami. To jest ulubiony...
Odsłon: 1925
Sernik zawsze dobry. Polecam.
Odsłon: 1618
Takie mięso jest soczyste i bardzo smaczne. Domowa wędlina najlepsza.
Odsłon: 2565
Składniki
Jajka, wędlinę i cebulę starłam w robocie kuchennym na najdrobniejszych oczkach (można też użyć tarki albo maszynki do mielenia mięsa).
Natkę pietruszki drobno posiekałam.
Wszystko razem wymieszałam z majonezem, na koniec doprawiłam solą i pieprzem. Banalnie prosta, a w smaku boska:). Polecam:)