Do góry

Śniadania Przepis na:

Pasta jajeczna idealna

Pasta jajeczna idealna

Autor:

Przepisów i artykułów: 56 Ocena: 2799

Dodano:

Odsłon: 26235

Gładka, kanapkowa pasta jajeczna, wg mnie idealna:)

Składniki

  • 8-10 jajek ugotowanych na twardo
  • ok. 10 plasterków ulubionej wędliny
  • 1 cebula
  • 2 garści drobno posiekanej natki pietruszki
  • 3 łyżki majonezu (polecam kielecki)
  • sól i pieprz do smaku
3-4 os. 15 min łatwe tanie
Reklama
Reklama
Pasta jajeczna idealna

Przygotowanie

  1. Jajka, wędlinę i cebulę starłam w robocie kuchennym na najdrobniejszych oczkach (można też użyć tarki albo maszynki do mielenia mięsa).

  2. Natkę pietruszki drobno posiekałam.

  3. Wszystko razem wymieszałam z majonezem, na koniec doprawiłam solą i pieprzem.
    Banalnie prosta, a w smaku boska:). Polecam:)

Twoje notatki do przepisu

Komentarze do przepisu (6)

Ostatnio komentowane przepisy

Rozwiń Zwiń