Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Czosnek niedźwiedzi po raz kolejny:)
Dynia to prawdziwa królowa jesiennego stołu. Jest smaczna, zdrowa i łatwa w p...
Odsłon: 1655
Dzisiaj przychodzę do Was z przepisem na pyszne ciasto, które ozdobi niejedną...
Odsłon: 974
Dynia to prawdziwa królowa jesiennego stołu. Jest smaczna, zdrowa i łatwa w p...
Odsłon: 1655
Dzisiaj przychodzę do Was z przepisem na pyszne ciasto, które ozdobi niejedną...
Odsłon: 974
Składniki
Jajka ugotować na twardo, ostudzić, obrać ze skorupek, pokroić w kostkę lub rozdrobnić widelcem.
Liście czosnku niedźwiedziego dokładnie umyć pod bieżącą wodą, dobrze osuszyć, drobno posiekać.
Jajka wymieszać z posiekaną zieleniną,majonezem i musztardą. Pastę doprawić do smaku solą i pieprzem.