Do góry

Śniadania Przepis na:

Pasta jajeczna z papryczka chili.

Pasta jajeczna z papryczka chili.

Autor:

Przepisów i artykułów: 1026 Ocena: 21380

Dodano:

Odsłon: 534

Pasta dla tych co lubią ostre smaki,dla tych co wolą wersję łagodną robimy bez chili.

Składniki

  • 7 jajek
  • pęczek szczypiorku
  • 1/2 papryczki chili
  • 2 łyżki majonezu ,1-2 łyżki śmietany 18% ,łyżeczka musztardy ,sól
3-4 os. 30 min łatwe tanie
Reklama
Reklama
Pasta jajeczna z papryczka chili.

Przygotowanie

  1. Jajka ugotować na twardo,wystudzić i obrać.
    Pokroić w drobną kosteczkę lub zetrzeć na tarle na grubych oczkach.
    Szczypiorek posiekać ,papryczkę drobno pokroić.
    Dodać majonez,śmietanę ,musztardę i sól.
    Wymieszać i gotowe.


    Smacznego życzę!

Twoje notatki do przepisu

Komentarze do przepisu (23)

Ostatnio komentowane przepisy

Rozwiń Zwiń