Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Pasta dla tych co lubią ostre smaki,dla tych co wolą wersję łagodną robimy bez chili.
Dziś pierwszy raz przedstawiam wam mój przepis na Sernik jaglany na zimno. Bo...
Odsłon: 122
Sernik jest kremowy, dostatecznie słodki, przełamany delikatnie kwaskowym m...
Odsłon: 325
Dziś pierwszy raz przedstawiam wam mój przepis na Sernik jaglany na zimno. Bo...
Odsłon: 122
Sernik jest kremowy, dostatecznie słodki, przełamany delikatnie kwaskowym m...
Odsłon: 325
Składniki
Jajka ugotować na twardo,wystudzić i obrać. Pokroić w drobną kosteczkę lub zetrzeć na tarle na grubych oczkach. Szczypiorek posiekać ,papryczkę drobno pokroić. Dodać majonez,śmietanę ,musztardę i sól. Wymieszać i gotowe. Smacznego życzę!