Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Pasta dla tych co lubią ostre smaki,dla tych co wolą wersję łagodną robimy bez chili.
Truskawkowy sezon czas zacząć! A czy jest coś lepszego niż połączenie soczyst...
Odsłon: 238
Sezon na rabarbar w pełni, więc dziś zrobimy najlepsze, najpyszniejsze ciasto...
Odsłon: 106
Smakowite śniadanie.
Odsłon: 32
Wyborne pierogi z cieniusieńkim i delikatnym ciastem pierogowym. Proporcje na...
Odsłon: 31
Truskawkowy sezon czas zacząć! A czy jest coś lepszego niż połączenie soczyst...
Odsłon: 238
Sezon na rabarbar w pełni, więc dziś zrobimy najlepsze, najpyszniejsze ciasto...
Odsłon: 106
Smakowite śniadanie.
Odsłon: 32
Wyborne pierogi z cieniusieńkim i delikatnym ciastem pierogowym. Proporcje na...
Odsłon: 31
Składniki
Jajka ugotować na twardo,wystudzić i obrać. Pokroić w drobną kosteczkę lub zetrzeć na tarle na grubych oczkach. Szczypiorek posiekać ,papryczkę drobno pokroić. Dodać majonez,śmietanę ,musztardę i sól. Wymieszać i gotowe. Smacznego życzę!