Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Jeśli mamy w domu jajka, majonez i garść ziaren to możemy przygotować smaczną i pożywną pastę na chleb. W końcu ile można jeść ser i wędliny ;)
Grill w wersji wege? Czemu nie. Te szaszłyki z serem halloumi i cukinią w pik...
Odsłon: 96
Grillowane plastry boczku - pyszne i mega soczyste. Marynata z sosem teriyaki...
Odsłon: 49
Przepis na pyszny i delikatny sernik na zimno z truskawkami i galaretką. Niez...
Odsłon: 139
Grill w wersji wege? Czemu nie. Te szaszłyki z serem halloumi i cukinią w pik...
Odsłon: 96
Grillowane plastry boczku - pyszne i mega soczyste. Marynata z sosem teriyaki...
Odsłon: 49
Przepis na pyszny i delikatny sernik na zimno z truskawkami i galaretką. Niez...
Odsłon: 139
Składniki
Jajka gotujemy na twardo, studzimy, obieramy i rozgniatamy widelcem. Słonecznik podprażamy na suchej patelni. W misce łączymy jajka, majonez, pestki dyni i prażony słonecznik, doprawiamy solą i i pieprzem.
Wszystko łączymy i wstawiamy na 10 minut do lodówki. Prosty pomysł na kanapki.