Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Jeśli mamy w domu jajka, majonez i garść ziaren to możemy przygotować smaczną i pożywną pastę na chleb. W końcu ile można jeść ser i wędliny ;)
Gulasz ugotowany z łopatki wieprzowej podany z ugotowanymi ziemniakami i mary...
Odsłon: 450
Jej kremowość pesto z makaronem.
Odsłon: 93
Takie łódeczki ziemniaczane przygotowałam do kotletów z karczku. Tak przygoto...
Odsłon: 109
Smaki lata w słoikach.
Odsłon: 179
Waniliowy serek homogenizowany możesz samolubnie zjeść na podwieczorek lub wy...
Odsłon: 2108
Gulasz ugotowany z łopatki wieprzowej podany z ugotowanymi ziemniakami i mary...
Odsłon: 450
Jej kremowość pesto z makaronem.
Odsłon: 93
Takie łódeczki ziemniaczane przygotowałam do kotletów z karczku. Tak przygoto...
Odsłon: 109
Smaki lata w słoikach.
Odsłon: 179
Waniliowy serek homogenizowany możesz samolubnie zjeść na podwieczorek lub wy...
Odsłon: 2108
Składniki
Jajka gotujemy na twardo, studzimy, obieramy i rozgniatamy widelcem. Słonecznik podprażamy na suchej patelni. W misce łączymy jajka, majonez, pestki dyni i prażony słonecznik, doprawiamy solą i i pieprzem.
Wszystko łączymy i wstawiamy na 10 minut do lodówki. Prosty pomysł na kanapki.