Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Słodka pasta kanapkowa z jabłka i twarogu, pachnąca cynamonem, kardamonem i wanilią. Na osłodę jesieni :)
Rozgrzewająca zupa na pożegnanie Zimnych Ogrodników.
Odsłon: 35
Pikantne skrzydełka tak nam smakowały,że postanowiliśmy użyć tego samego zest...
Odsłon: 94
Nasze ulubione placki ziemniaczane, po poznańsku „plendze” podajemy najczęści...
Odsłon: 10315
Toskańska zupa pomidorowa.
Odsłon: 107
Delikatne kotleciki z piersi kurczaka, lekko przyprawione, w sam raz na obiad...
Odsłon: 958
Rozgrzewająca zupa na pożegnanie Zimnych Ogrodników.
Odsłon: 35
Pikantne skrzydełka tak nam smakowały,że postanowiliśmy użyć tego samego zest...
Odsłon: 94
Nasze ulubione placki ziemniaczane, po poznańsku „plendze” podajemy najczęści...
Odsłon: 10315
Toskańska zupa pomidorowa.
Odsłon: 107
Delikatne kotleciki z piersi kurczaka, lekko przyprawione, w sam raz na obiad...
Odsłon: 958
Składniki
Twaróg rozgnieść z jogurtem, cynamonem, kardamonem i cukrem wanilinowym.
Jabłko umyć, obrać i zetrzeć na tarce o dużych oczkach.
Jabłko i twaróg przygotowany w etapie 1 dokładnie wymieszać. Voila! Pasta gotowa.