Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Słodka pasta kanapkowa z jabłka i twarogu, pachnąca cynamonem, kardamonem i wanilią. Na osłodę jesieni :)
To jest pyszne. Od lat robię dynie według tego przepisu. Moje koleżanki też c...
Odsłon: 7868
Gołąbki, które robiła nasza babcia i mama, czyli tradycyjne z mięsem mielonym...
Odsłon: 1077
Krótko mówiąc jest to pieróg biłgorajski. Pyszny i zdrowy. Polecam.
Odsłon: 13630
To jest pyszne. Od lat robię dynie według tego przepisu. Moje koleżanki też c...
Odsłon: 7868
Gołąbki, które robiła nasza babcia i mama, czyli tradycyjne z mięsem mielonym...
Odsłon: 1077
Krótko mówiąc jest to pieróg biłgorajski. Pyszny i zdrowy. Polecam.
Odsłon: 13630
Składniki
Twaróg rozgnieść z jogurtem, cynamonem, kardamonem i cukrem wanilinowym.
Jabłko umyć, obrać i zetrzeć na tarce o dużych oczkach.
Jabłko i twaróg przygotowany w etapie 1 dokładnie wymieszać. Voila! Pasta gotowa.