Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Słodka pasta kanapkowa z jabłka i twarogu, pachnąca cynamonem, kardamonem i wanilią. Na osłodę jesieni :)
Polecam. Ryby są zdrowe i warto je jeść nie tylko raz w tygodniu.
Odsłon: 8360
Nie ma Święt Bożego Narodzenia bez piernika. Bardzo ważny jest miód dodawany...
Odsłon: 1217
Po prostu pyszne. Doskonale pasują na wigilijny stół. Dodatki to szprotki, gr...
Odsłon: 10085
Święta Bożego Narodzenia to czas pierniczków, pierników i innych smakołyków....
Odsłon: 4607
Wariacja o hiszpańskim omlecie, czyli jednej ze słynniejszych hiszpańskich pr...
Odsłon: 652
Polecam. Ryby są zdrowe i warto je jeść nie tylko raz w tygodniu.
Odsłon: 8360
Nie ma Święt Bożego Narodzenia bez piernika. Bardzo ważny jest miód dodawany...
Odsłon: 1217
Po prostu pyszne. Doskonale pasują na wigilijny stół. Dodatki to szprotki, gr...
Odsłon: 10085
Święta Bożego Narodzenia to czas pierniczków, pierników i innych smakołyków....
Odsłon: 4607
Wariacja o hiszpańskim omlecie, czyli jednej ze słynniejszych hiszpańskich pr...
Odsłon: 652
Składniki
Twaróg rozgnieść z jogurtem, cynamonem, kardamonem i cukrem wanilinowym.
Jabłko umyć, obrać i zetrzeć na tarce o dużych oczkach.
Jabłko i twaróg przygotowany w etapie 1 dokładnie wymieszać. Voila! Pasta gotowa.