Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Słodka pasta kanapkowa z jabłka i twarogu, pachnąca cynamonem, kardamonem i wanilią. Na osłodę jesieni :)
Łosoś teriyaki to danie dedykowane osobom uwielbiającym orientalną kuchnię lu...
Odsłon: 6060
Każdego roku robię konserwy wakacyjne. Takie domowe są najlepsze. Wypływają...
Odsłon: 238
Łosoś teriyaki to danie dedykowane osobom uwielbiającym orientalną kuchnię lu...
Odsłon: 6060
Każdego roku robię konserwy wakacyjne. Takie domowe są najlepsze. Wypływają...
Odsłon: 238
Składniki
Twaróg rozgnieść z jogurtem, cynamonem, kardamonem i cukrem wanilinowym.
Jabłko umyć, obrać i zetrzeć na tarce o dużych oczkach.
Jabłko i twaróg przygotowany w etapie 1 dokładnie wymieszać. Voila! Pasta gotowa.