Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Prosta, szybka w przygotowaniu a -najważniejsze!- smaczna pasta kanapkowa z niewielu składników: makreli w oleju, suszonych pomidorów, gotowanych jajek, majonezu i przypraw. Polecam na śniadanie lub kolację:)
Lekki i bardzo smaczny torcik z owocami i bitą śmietaną, szybki i prosty do p...
Odsłon: 179
Jedliście kiedyś surowe ogórki na ciepło? Ja pierwszy raz i przyznam, że na p...
Odsłon: 100
Czarny bez w Wielkopolsce nazywany jest hyćką i rośnie dosłownie wszędzie. Z...
Odsłon: 1799
Propozycja sosu do różnych potraw, szczególnie dla tych, którzy lubią pikantn...
Odsłon: 58
Lekki i bardzo smaczny torcik z owocami i bitą śmietaną, szybki i prosty do p...
Odsłon: 179
Jedliście kiedyś surowe ogórki na ciepło? Ja pierwszy raz i przyznam, że na p...
Odsłon: 100
Czarny bez w Wielkopolsce nazywany jest hyćką i rośnie dosłownie wszędzie. Z...
Odsłon: 1799
Propozycja sosu do różnych potraw, szczególnie dla tych, którzy lubią pikantn...
Odsłon: 58
Składniki
Makrelę odsączamy z oleju i rozdrabniamy widelcem. Jajka gotujemy na twardo, studzimy, obieramy i drobno siekamy. Pomidory odsączymy z zalewy i również drobno kroimy. Wszystkie powyższe składniki doprawiamy do smaku i mieszamy z majonezem. Gotowe:) Możemy dodać drobno posiekaną cebulkę lub ząbek czosnku.