Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Prosta, szybka w przygotowaniu a -najważniejsze!- smaczna pasta kanapkowa z niewielu składników: makreli w oleju, suszonych pomidorów, gotowanych jajek, majonezu i przypraw. Polecam na śniadanie lub kolację:)
Pieczeń podana z kaszą i surówką z kapusty pekińskiej.
Odsłon: 373
Dzisiaj leszcz którego dostałam w prezencie. Jak się dostało to trzeba było p...
Odsłon: 52
Bogata w smaku sałatka idealna na święta lub lepszy lunch. Można ją przygotow...
Odsłon: 396
Przepyszny arabski "smalczyk" z fasoli.
Odsłon: 826
Pieczeń podana z kaszą i surówką z kapusty pekińskiej.
Odsłon: 373
Dzisiaj leszcz którego dostałam w prezencie. Jak się dostało to trzeba było p...
Odsłon: 52
Bogata w smaku sałatka idealna na święta lub lepszy lunch. Można ją przygotow...
Odsłon: 396
Przepyszny arabski "smalczyk" z fasoli.
Odsłon: 826
Składniki
Makrelę odsączamy z oleju i rozdrabniamy widelcem. Jajka gotujemy na twardo, studzimy, obieramy i drobno siekamy. Pomidory odsączymy z zalewy i również drobno kroimy. Wszystkie powyższe składniki doprawiamy do smaku i mieszamy z majonezem. Gotowe:) Możemy dodać drobno posiekaną cebulkę lub ząbek czosnku.