Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Łatwa w przygotowaniu, bardzo smakowita.
Szybkie i smaczne mięsko pieczone w piekarniku. Smaczne jak do obiadu tak i...
Odsłon: 2208
Polędwica należy do tej partii wieprzowiny, którą trudno jest zrobić na soczy...
Odsłon: 9020
Tej surówki nie trzeba nikomu przedstawiać. To klasyka polskich surówek, któr...
Odsłon: 1713
Szybkie i smaczne mięsko pieczone w piekarniku. Smaczne jak do obiadu tak i...
Odsłon: 2208
Polędwica należy do tej partii wieprzowiny, którą trudno jest zrobić na soczy...
Odsłon: 9020
Tej surówki nie trzeba nikomu przedstawiać. To klasyka polskich surówek, któr...
Odsłon: 1713
Składniki
W misce rozgnieść widelcem twaróg i częściowo odsączonego tuńczyka (trochę oleju lub zalewy zostawić na wypadek, gdyby pasta wyszła zbyt sucha). Dodać sok z cytryny, sól i pieprz, dokładnie wymieszać. Schłodzić w lodówce przez godzinę.
Smarować kanapki (bardzo dobrze smakuje na chlebie przypieczonym w tosterze), posypać natką pietruszki. Smacznego!