Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Łatwa w przygotowaniu, bardzo smakowita.
Krótko mówiąc jest to pieróg biłgorajski. Pyszny i zdrowy. Polecam.
Odsłon: 11959
Przepis dnia
Zupa czardasz, czyli zupa gulaszowa, to tradycyjna potrawa rodem z kuchni węg...
Odsłon: 16446
Przepis dnia
Zapiekanka prowansalska jest pełna soczystych i dojrzałych warzyw, ziół i sos...
Odsłon: 5284
Krótko mówiąc jest to pieróg biłgorajski. Pyszny i zdrowy. Polecam.
Odsłon: 11959
Przepis dnia
Zupa czardasz, czyli zupa gulaszowa, to tradycyjna potrawa rodem z kuchni węg...
Odsłon: 16446
Przepis dnia
Zapiekanka prowansalska jest pełna soczystych i dojrzałych warzyw, ziół i sos...
Odsłon: 5284
Składniki
W misce rozgnieść widelcem twaróg i częściowo odsączonego tuńczyka (trochę oleju lub zalewy zostawić na wypadek, gdyby pasta wyszła zbyt sucha). Dodać sok z cytryny, sól i pieprz, dokładnie wymieszać. Schłodzić w lodówce przez godzinę.
Smarować kanapki (bardzo dobrze smakuje na chlebie przypieczonym w tosterze), posypać natką pietruszki. Smacznego!