Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Banalna i prosta w wykonaniu pasta, ale wyjątkowo dobrane składniki komponują się świetnie. Tuńczyk z kukurydzą i majonezem jest również hitem wśród dzieci.Idealny pomysł na śniadanie.
Zdecydowanie jest to najlepszy piernik jaki kiedykolwiek jadłam. Robię go od...
Odsłon: 556
Buraczki marynowane to znakomity przetwór, który składa się z buraków podłużn...
Odsłon: 211
Delikatne mięso z polędwiczki otulone aksamitnym sosem smakuje wybornie.
Odsłon: 3918
Zdecydowanie jest to najlepszy piernik jaki kiedykolwiek jadłam. Robię go od...
Odsłon: 556
Buraczki marynowane to znakomity przetwór, który składa się z buraków podłużn...
Odsłon: 211
Delikatne mięso z polędwiczki otulone aksamitnym sosem smakuje wybornie.
Odsłon: 3918
Składniki
Sposób przyrządzenia Cebulke kroimy na drobniutka kostke i wyspujemy na dno miseczki lub salaterki.W następnej kolejności należy tuńczyka odcedzić na sitku i rozdrobnić widelcemna mniejsze kawałki, nastepnie kukurydzę odcedzamy z zalewy i dodajemy do tuńczyka. Jajka gotujemy na twardo, studzimy, obieramy i kroimy w drobniutką kostkę. Dodajemy jajka do tuńczyka, następnie całość przyprawiamy solą, pieprzem i skrapiamy sokiem z cytryny. Mieszamy z majonezem i musztarda . Dodajemy na wierzch drobno posiekany szczypiorek i nasza pasta gotowa ! Smacznego !! Porada Jajka solimy w trakcie gotowania, będą sie nam łatwiej obierać.