Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Pasty na kanapki, to bardzo fajny wynalazek. Można kombinować, wymyślać, mieszać różne składniki. Za każdym razem, możemy mieć inną pastę. Wszystko zależy od naszej wyobraźni, albo od tego, co akurat mamy w lodówce :) Dziś mam dla Was pastę z łososia i awokado. Są chętni ?
Polecam. My bardzo lubimy.
Odsłon: 1175
Czerwona papryka nadziewana mięsem mielonym, ryżem i warzywami duszonymi w so...
Odsłon: 4832
Smażona ryba w warzywach i sosie pomidorowym. Można ją przygotować kilka dni...
Odsłon: 1478
Polecam. My bardzo lubimy.
Odsłon: 1175
Czerwona papryka nadziewana mięsem mielonym, ryżem i warzywami duszonymi w so...
Odsłon: 4832
Smażona ryba w warzywach i sosie pomidorowym. Można ją przygotować kilka dni...
Odsłon: 1478
Składniki
Awokado oddzielić od pestki, obrać i pokroić na kawałki. Zblendować. Łososia rozdrobnić. Wrzucić do miseczki z awokado. Dodać resztę składników i wszystko razem zblendować. Jeśli trzeba, doprawić jeszcze solą i pieprzem. Wymieszać.