Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Pasty na kanapki, to bardzo fajny wynalazek. Można kombinować, wymyślać, mieszać różne składniki. Za każdym razem, możemy mieć inną pastę. Wszystko zależy od naszej wyobraźni, albo od tego, co akurat mamy w lodówce :) Dziś mam dla Was pastę z łososia i awokado. Są chętni ?
Pieczony makaron spaghetti to połączenie klasyki Włoch i pysznej zapiekanki z...
Odsłon: 1782
Przepis dnia
Wakacyjne smaki w lekkiej odsłonie.
Odsłon: 7859
Połączenie luksusu i smaku za niewielką cenę. Znacie i na pewno kochacie. Al...
Odsłon: 786
Przekąska pod tytułem- Zostało mi pół kalafiora.
Odsłon: 611
Pieczony makaron spaghetti to połączenie klasyki Włoch i pysznej zapiekanki z...
Odsłon: 1782
Przepis dnia
Wakacyjne smaki w lekkiej odsłonie.
Odsłon: 7859
Połączenie luksusu i smaku za niewielką cenę. Znacie i na pewno kochacie. Al...
Odsłon: 786
Przekąska pod tytułem- Zostało mi pół kalafiora.
Odsłon: 611
Składniki
Awokado oddzielić od pestki, obrać i pokroić na kawałki. Zblendować. Łososia rozdrobnić. Wrzucić do miseczki z awokado. Dodać resztę składników i wszystko razem zblendować. Jeśli trzeba, doprawić jeszcze solą i pieprzem. Wymieszać.