Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Pasty na kanapki, to bardzo fajny wynalazek. Można kombinować, wymyślać, mieszać różne składniki. Za każdym razem, możemy mieć inną pastę. Wszystko zależy od naszej wyobraźni, albo od tego, co akurat mamy w lodówce :) Dziś mam dla Was pastę z łososia i awokado. Są chętni ?
Pyzy drożdżowe w Wielkopolsce zwane kluchami na łachu od sposobu gotowania ic...
Odsłon: 1588
Śledzie w oleju to danie na każdą okazję. Źródło kwasów omega 3, białka i Wit...
Odsłon: 963
Pyzy drożdżowe w Wielkopolsce zwane kluchami na łachu od sposobu gotowania ic...
Odsłon: 1588
Śledzie w oleju to danie na każdą okazję. Źródło kwasów omega 3, białka i Wit...
Odsłon: 963
Składniki
Awokado oddzielić od pestki, obrać i pokroić na kawałki. Zblendować. Łososia rozdrobnić. Wrzucić do miseczki z awokado. Dodać resztę składników i wszystko razem zblendować. Jeśli trzeba, doprawić jeszcze solą i pieprzem. Wymieszać.