Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Pasty na kanapki, to bardzo fajny wynalazek. Można kombinować, wymyślać, mieszać różne składniki. Za każdym razem, możemy mieć inną pastę. Wszystko zależy od naszej wyobraźni, albo od tego, co akurat mamy w lodówce :) Dziś mam dla Was pastę z łososia i awokado. Są chętni ?
Przepis dnia
Przepis na pyszną i aromatyczną zapiekankę z makaronem, szparagami i kurczaki...
Odsłon: 5032
Briam – grecka zapiekanka – to wspaniałe danie kuchni śródziemnomorskiej, któ...
Odsłon: 5895
Wczoraj był sos spaghetti z cukinii, a dziś w podobnym klimacie, również sos...
Odsłon: 18982
Subtelne w smaku i zachwycające oko. Oto przepis na kotleciki ryżowo-marchewk...
Odsłon: 7345
Przepis dnia
Pieczarkowce to kotlety ziemniaczane z aromatycznym farszem grzybowym z dodat...
Odsłon: 30996
Przepis dnia
Przepis na pyszną i aromatyczną zapiekankę z makaronem, szparagami i kurczaki...
Odsłon: 5032
Briam – grecka zapiekanka – to wspaniałe danie kuchni śródziemnomorskiej, któ...
Odsłon: 5895
Wczoraj był sos spaghetti z cukinii, a dziś w podobnym klimacie, również sos...
Odsłon: 18982
Subtelne w smaku i zachwycające oko. Oto przepis na kotleciki ryżowo-marchewk...
Odsłon: 7345
Przepis dnia
Pieczarkowce to kotlety ziemniaczane z aromatycznym farszem grzybowym z dodat...
Odsłon: 30996
Składniki
Awokado oddzielić od pestki, obrać i pokroić na kawałki. Zblendować. Łososia rozdrobnić. Wrzucić do miseczki z awokado. Dodać resztę składników i wszystko razem zblendować. Jeśli trzeba, doprawić jeszcze solą i pieprzem. Wymieszać.