Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Pasty na kanapki, to bardzo fajny wynalazek. Można kombinować, wymyślać, mieszać różne składniki. Za każdym razem, możemy mieć inną pastę. Wszystko zależy od naszej wyobraźni, albo od tego, co akurat mamy w lodówce :) Dziś mam dla Was pastę z łososia i awokado. Są chętni ?
Staropolski piernik powinien dojrzewać nawet 2 miesiące. Ale co jeśli nie mas...
Odsłon: 99166
Puszysty piernik last minute, który zrobicie w zaledwie kilka chwil. Wystarcz...
Odsłon: 829
Przepis dnia
Trudno powiedzieć, które pierogi lepsze, te z kiszoną kapustą, czy te ze słod...
Odsłon: 5121
Polecam. Ryby są zdrowe i warto je jeść nie tylko raz w tygodniu.
Odsłon: 13821
Staropolski piernik powinien dojrzewać nawet 2 miesiące. Ale co jeśli nie mas...
Odsłon: 99166
Puszysty piernik last minute, który zrobicie w zaledwie kilka chwil. Wystarcz...
Odsłon: 829
Przepis dnia
Trudno powiedzieć, które pierogi lepsze, te z kiszoną kapustą, czy te ze słod...
Odsłon: 5121
Polecam. Ryby są zdrowe i warto je jeść nie tylko raz w tygodniu.
Odsłon: 13821
Składniki
Awokado oddzielić od pestki, obrać i pokroić na kawałki. Zblendować. Łososia rozdrobnić. Wrzucić do miseczki z awokado. Dodać resztę składników i wszystko razem zblendować. Jeśli trzeba, doprawić jeszcze solą i pieprzem. Wymieszać.