Do góry

Śniadania Przepis na:

Pasta pomidorowa z orzechami

Pasta pomidorowa z orzechami

Autor:

Przepisów i artykułów: 772 Ocena: 49096

Dodano:

Odsłon: 893

Pasta śniadaniowa, bardzo lekka i dietetyczna.

Składniki

  • serek naturalny homogenizowany 400g
  • przecier pomidorowy 1 łyżeczka
  • orzechy włoskie mielone 3 łyżki
  • szczypiorek 1/2 pęczka
  • sól
3-4 os. 15 min łatwe tanie
Reklama
Reklama
Pasta pomidorowa z orzechami

Przygotowanie

  1. Serek naturalny mieszamy z przecierem pomidorowym. Dodajemy mielone orzechy, posiekany szczypiorek. Całość solimy do smaku.

  2. Uwaga: Do pasty polecam dodać przecier ze świeżych pomidorów zamiast koncentratu pomidorowego, będzie smaczniejsza i zdrowsza. Dziś niestety nie miałam takiej możliwości.

  3. Smacznego.

Twoje notatki do przepisu

Komentarze do przepisu (1)

Ostatnio komentowane przepisy

Rozwiń Zwiń