Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Gulasz z królika w śmietanie, zapiekany pod ciastem francuskim. Można przygot...
Odsłon: 89
Szczególnie dzieci się cieszą. To bardzo przyjemna zabawa.
Odsłon: 172
Witam serdecznie :-) Dzisiaj polecam pyszne faszerowane roladki ze schabu, po...
Odsłon: 775
Gulasz z królika w śmietanie, zapiekany pod ciastem francuskim. Można przygot...
Odsłon: 89
Szczególnie dzieci się cieszą. To bardzo przyjemna zabawa.
Odsłon: 172
Witam serdecznie :-) Dzisiaj polecam pyszne faszerowane roladki ze schabu, po...
Odsłon: 775
Składniki
Przy pomocy widelca ser rozdrabniamy. Szczypior siekamy. Jajka smażymy na niewielkiej ilości masła. Wszystkie składniki mieszamy ze śmietaną i majonezem. Do smaku doprawiamy solą i pieprzem ziołowym.