Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
fajnie podana pasta w skorupkach po jajkach.
Smaczna, zdrowa, prosta i szybka w wykonaniu sałatka. Wyśmienita jako przysta...
Odsłon: 68
Pyszna i prosta w przygotowaniu fasolka szparagowa obtoczona w maśle i bułce...
Odsłon: 73
Cobbler to nietypowy, nieco rustykalny placek ze słodkimi brzoskwiniami, któr...
Odsłon: 1810
Smaczna, zdrowa, prosta i szybka w wykonaniu sałatka. Wyśmienita jako przysta...
Odsłon: 68
Pyszna i prosta w przygotowaniu fasolka szparagowa obtoczona w maśle i bułce...
Odsłon: 73
Cobbler to nietypowy, nieco rustykalny placek ze słodkimi brzoskwiniami, któr...
Odsłon: 1810
Składniki
Jajka ugotować na twardo, wystudzić.rozciąć nożem na pół.W SKORUPCE !skorupki wydrążyć.
jajka pokroić bardzo drobno.ser rozdrobnić widelcem. Całość dokładnie wymieszać z serem i resztą składników .doprawić do smaku solą i pieprzem.nałożyć do połówek skorupek.