Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
fajnie podana pasta w skorupkach po jajkach.
Polecam np na drugie śniadanie.
Odsłon: 436
Żeberka po amerykańsku to kulinarny klasyk, który zachwyca swoją soczystością...
Odsłon: 1006
Szybkie i sycące danie na obiad lub ciepłą kolację.
Odsłon: 102
Polecam np na drugie śniadanie.
Odsłon: 436
Żeberka po amerykańsku to kulinarny klasyk, który zachwyca swoją soczystością...
Odsłon: 1006
Szybkie i sycące danie na obiad lub ciepłą kolację.
Odsłon: 102
Składniki
Jajka ugotować na twardo, wystudzić.rozciąć nożem na pół.W SKORUPCE !skorupki wydrążyć.
jajka pokroić bardzo drobno.ser rozdrobnić widelcem. Całość dokładnie wymieszać z serem i resztą składników .doprawić do smaku solą i pieprzem.nałożyć do połówek skorupek.