Do góry

Śniadania Przepis na:

Pasta serowo-jajeczna z nutką chrzanu

Pasta serowo-jajeczna z nutką chrzanu

Autor:

Przepisów i artykułów: 85 Ocena: 337

Dodano:

Odsłon: 1414

fajnie podana pasta w skorupkach po jajkach.

Składniki

  • 250 g białego sera
  • 3 jajka
  • łyżka jogurtu
  • łyżka majonezu
  • łyżka chrzanu
  • sól,pieprz
  • pół pęczka szczypiorku
5-6 os. 15 min łatwe tanie
Reklama
Reklama
Pasta serowo-jajeczna z nutką chrzanu

Przygotowanie

  1. Jajka ugotować na twardo, wystudzić.rozciąć nożem na pół.W SKORUPCE !skorupki wydrążyć.

  2. jajka pokroić bardzo drobno.ser rozdrobnić widelcem. Całość dokładnie wymieszać z serem i resztą składników .doprawić do smaku solą i pieprzem.nałożyć do połówek skorupek.

Twoje notatki do przepisu

Komentarze do przepisu (0)

Dodaj komentarz

Wypełnienie pól oznaczonych * jest obowiązkowe
Bądź pierwszy. Napisz coś miłego!

Ostatnio komentowane przepisy

Rozwiń Zwiń