Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Śniadaniowa pasta z awokado i wegańskiego majonezu słonecznikowego daje o poranku moc, energię i wigor żeby śmiało ruszać w każdy nowy dzień.
Ciasto Biała Góra to wielowarstwowy deser z lekkiego biszkoptu, chrupiącej be...
Odsłon: 118031
kto lubi grzybową musi tą zupę zrobić. Jest szybka i prosta do zrobienia zupa...
Odsłon: 8381
Przepis pochodzi z niesamowitej książki kucharskiej, napisanej przez śp. Hann...
Odsłon: 3109
Prosta sałatka z makaronu orzo, ananasa, selera naciowego, jajek, szynki, ogó...
Odsłon: 2103
Jest pyszna. Polecam na świąteczny obiad, na spotkanie rodzinne.
Odsłon: 1531
Ciasto Biała Góra to wielowarstwowy deser z lekkiego biszkoptu, chrupiącej be...
Odsłon: 118031
kto lubi grzybową musi tą zupę zrobić. Jest szybka i prosta do zrobienia zupa...
Odsłon: 8381
Przepis pochodzi z niesamowitej książki kucharskiej, napisanej przez śp. Hann...
Odsłon: 3109
Prosta sałatka z makaronu orzo, ananasa, selera naciowego, jajek, szynki, ogó...
Odsłon: 2103
Jest pyszna. Polecam na świąteczny obiad, na spotkanie rodzinne.
Odsłon: 1531
Składniki
Na suchej patelni prażymy orzeszki, a następnie tłuczemy je drobno w moździerzu, lub blendujemy.
W miseczce łączymy obrane awokado, majonez, dodajemy sok z limonki i przyprawy.
Mieszamy wszystko energicznie do uzyskania gładkiej masy, na koniec dodajemy orzeszki.
Podajemy z ulubionym pieczywem. Świetnie smakuje z jajkiem i szczypiorkiem.