Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Śniadaniowa pasta z awokado i wegańskiego majonezu słonecznikowego daje o poranku moc, energię i wigor żeby śmiało ruszać w każdy nowy dzień.
Schabowe po zakopiańsku to długo marynowane w cebuli i czosnku kotlety o wyją...
Odsłon: 8436
Łosoś pieczony na szpinaku z dodatkiem migdałów i aromatycznego sosu może być...
Odsłon: 517
Schabowe po zakopiańsku to długo marynowane w cebuli i czosnku kotlety o wyją...
Odsłon: 8436
Łosoś pieczony na szpinaku z dodatkiem migdałów i aromatycznego sosu może być...
Odsłon: 517
Składniki
Na suchej patelni prażymy orzeszki, a następnie tłuczemy je drobno w moździerzu, lub blendujemy.
W miseczce łączymy obrane awokado, majonez, dodajemy sok z limonki i przyprawy.
Mieszamy wszystko energicznie do uzyskania gładkiej masy, na koniec dodajemy orzeszki.
Podajemy z ulubionym pieczywem. Świetnie smakuje z jajkiem i szczypiorkiem.