Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Śniadaniowa pasta z awokado i wegańskiego majonezu słonecznikowego daje o poranku moc, energię i wigor żeby śmiało ruszać w każdy nowy dzień.
Tradycyjny polski śledź w śmietanie. Do niego ziemniaki w mundurkach. Danie c...
Odsłon: 704
Śledź w oleju z cebulką i ziemniaki w mundurkach-w naszym domu danie obowiązk...
Odsłon: 1882
Robienie pierników na Święta to cudowna zabawa. Dużo radości sprawia zrobien...
Odsłon: 416
Tradycyjny polski śledź w śmietanie. Do niego ziemniaki w mundurkach. Danie c...
Odsłon: 704
Śledź w oleju z cebulką i ziemniaki w mundurkach-w naszym domu danie obowiązk...
Odsłon: 1882
Robienie pierników na Święta to cudowna zabawa. Dużo radości sprawia zrobien...
Odsłon: 416
Składniki
Na suchej patelni prażymy orzeszki, a następnie tłuczemy je drobno w moździerzu, lub blendujemy.
W miseczce łączymy obrane awokado, majonez, dodajemy sok z limonki i przyprawy.
Mieszamy wszystko energicznie do uzyskania gładkiej masy, na koniec dodajemy orzeszki.
Podajemy z ulubionym pieczywem. Świetnie smakuje z jajkiem i szczypiorkiem.