Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Polecam. Łagodna pasta bez cebuli.
Smakowite kąski serowe z ciasta parzonego są świetną alternatywą dla pieczywa...
Odsłon: 4673
Na moje rogaliki potrzebowałam 500 g mąki Dwa jajka 250 ml mleka 80 g m...
Odsłon: 4132
Smakowite kąski serowe z ciasta parzonego są świetną alternatywą dla pieczywa...
Odsłon: 4673
Na moje rogaliki potrzebowałam 500 g mąki Dwa jajka 250 ml mleka 80 g m...
Odsłon: 4132
Składniki
Mrożony zielony groszek umieścić w naczyniu i zalać wrzątkiem. Pozostawić tak kilka minut, a następnie wyłożyć na sitko, żeby groszek obciekł z wody.
Jajka obrać ze skorupek i drobno pokroić. Najlepiej użyć gilotyny i krateczki.
Można też zetrzeć na tarce.
Pstrąga obrać ze skóry i ości. Porozrywać na małe kawałki.
Jajka, rybę i groszek wymieszać z majonezem i musztardą.
Dodać pieprz młotkowany z kolendrą i sól do smaku. Gotowe.
Smacznego.