Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Polecam. Łagodna pasta bez cebuli.
Polecam. Napisałam piernik, ale właściwie powinnam napisać ciasto korzenne...
Odsłon: 314
Polecam. Piernik miodem i przyprawami korzennymi stoi i ten taki jest.
Odsłon: 2263
Uszka postne, grzybowe w naszym domu robi się na dwa sposoby- z suszonymi grz...
Odsłon: 2997
Polecam. Zaskakujący dodatek do farszu, ale zapewniam, że genialny. Nie ukr...
Odsłon: 655
Polecam. Napisałam piernik, ale właściwie powinnam napisać ciasto korzenne...
Odsłon: 314
Polecam. Piernik miodem i przyprawami korzennymi stoi i ten taki jest.
Odsłon: 2263
Uszka postne, grzybowe w naszym domu robi się na dwa sposoby- z suszonymi grz...
Odsłon: 2997
Polecam. Zaskakujący dodatek do farszu, ale zapewniam, że genialny. Nie ukr...
Odsłon: 655
Składniki
Mrożony zielony groszek umieścić w naczyniu i zalać wrzątkiem. Pozostawić tak kilka minut, a następnie wyłożyć na sitko, żeby groszek obciekł z wody.
Jajka obrać ze skorupek i drobno pokroić. Najlepiej użyć gilotyny i krateczki.
Można też zetrzeć na tarce.
Pstrąga obrać ze skóry i ości. Porozrywać na małe kawałki.
Jajka, rybę i groszek wymieszać z majonezem i musztardą.
Dodać pieprz młotkowany z kolendrą i sól do smaku. Gotowe.
Smacznego.