Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Błyskawiczny obiad, który pamiętam z dzieciństwa. Makaron, twaróg, kiełbaska....
Odsłon: 1131
Polecam. Pożywna, smaczna.
Odsłon: 1309
Delikatne mięso, z pysznym i aromatycznych sosem. Danie proste i szybkie do p...
Odsłon: 5242
Błyskawiczny obiad, który pamiętam z dzieciństwa. Makaron, twaróg, kiełbaska....
Odsłon: 1131
Polecam. Pożywna, smaczna.
Odsłon: 1309
Delikatne mięso, z pysznym i aromatycznych sosem. Danie proste i szybkie do p...
Odsłon: 5242
Składniki
Soję płuczemy,zalewamy wrzątkiem i odstawiamy na ok 4 godz.Po tym czasie odcedzamy,zalewamy świeżym wrzątkiem,solimy i gotujemy do miękkości na małym ogniu.
Pieczarki i cebulę kroimy drobno i podsmażamy.Odstawiamy do przestygnięcia.
Soję płuczemy,zalewamy wrzątkiem i odstawiamy na ok 4 godz.Po tym czasie odcedzamy,zalewamy świeżym wrzątkiem,solimy i gotujemy do miękkości na małym ogniu.
Ugotowaną,ostudzoną soję miksujemy blenderem z cebulą i pieczarkami dodając jogurt.Do powstałej masy dodajemy posiekane drobno jajko oraz natkę pietruszki i dokładnie mieszamy doprawiając solą i pieprzem.
Pieczarki i cebulę kroimy drobno i podsmażamy.Odstawiamy do przestygnięcia.
Ugotowaną,ostudzoną soję miksujemy blenderem z cebulą i pieczarkami dodając jogurt.Do powstałej masy dodajemy posiekane drobno jajko oraz natkę pietruszki i dokładnie mieszamy doprawiając solą i pieprzem.