Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Pasta do pieczywa
Soję płuczemy,zalewamy wrzątkiem i odstawiamy na ok 4 godz.Po tym czasie odcedzamy,zalewamy świeżym wrzątkiem,solimy i gotujemy do miękkości na małym ogniu.
Pieczarki i cebulę kroimy drobno i podsmażamy.Odstawiamy do przestygnięcia.
Soję płuczemy,zalewamy wrzątkiem i odstawiamy na ok 4 godz.Po tym czasie odcedzamy,zalewamy świeżym wrzątkiem,solimy i gotujemy do miękkości na małym ogniu.
Ugotowaną,ostudzoną soję miksujemy blenderem z cebulą i pieczarkami dodając jogurt.Do powstałej masy dodajemy posiekane drobno jajko oraz natkę pietruszki i dokładnie mieszamy doprawiając solą i pieprzem.
Pieczarki i cebulę kroimy drobno i podsmażamy.Odstawiamy do przestygnięcia.
Ugotowaną,ostudzoną soję miksujemy blenderem z cebulą i pieczarkami dodając jogurt.Do powstałej masy dodajemy posiekane drobno jajko oraz natkę pietruszki i dokładnie mieszamy doprawiając solą i pieprzem.
Pyszna i szybka w przygotowaniu pasta kanapkowa z sera twarogowego i pasty or...
Odsłon: 4447
Mój mąż uwielbia ugotowany bób w osolonej wodzie z dodatkiem ząbków czosnku....
Odsłon: 150
Roladki ze szparagami to fajna propozycja na pyszny obiadek dla zaproszonych...
Odsłon: 1504
Bardzo smaczna i podzielna zapiekanka.
Odsłon: 448
Babcia Pelcia jest znana z przepysznych domowych drożdżówek. Jej ciasto drożd...
Odsłon: 1643
Pyszne i pożywne kotlety z jajek oraz kaszy jaglanej z dodatkiem warzyw oraz...
Odsłon: 5044
Roladki ze szparagami to fajna propozycja na pyszny obiadek dla zaproszonych...
Odsłon: 1504
Bardzo smaczna i podzielna zapiekanka.
Odsłon: 448
Babcia Pelcia jest znana z przepysznych domowych drożdżówek. Jej ciasto drożd...
Odsłon: 1643
Pyszne i pożywne kotlety z jajek oraz kaszy jaglanej z dodatkiem warzyw oraz...
Odsłon: 5044
Składniki
Soję płuczemy,zalewamy wrzątkiem i odstawiamy na ok 4 godz.Po tym czasie odcedzamy,zalewamy świeżym wrzątkiem,solimy i gotujemy do miękkości na małym ogniu.
Pieczarki i cebulę kroimy drobno i podsmażamy.Odstawiamy do przestygnięcia.
Soję płuczemy,zalewamy wrzątkiem i odstawiamy na ok 4 godz.Po tym czasie odcedzamy,zalewamy świeżym wrzątkiem,solimy i gotujemy do miękkości na małym ogniu.
Ugotowaną,ostudzoną soję miksujemy blenderem z cebulą i pieczarkami dodając jogurt.Do powstałej masy dodajemy posiekane drobno jajko oraz natkę pietruszki i dokładnie mieszamy doprawiając solą i pieprzem.
Pieczarki i cebulę kroimy drobno i podsmażamy.Odstawiamy do przestygnięcia.
Ugotowaną,ostudzoną soję miksujemy blenderem z cebulą i pieczarkami dodając jogurt.Do powstałej masy dodajemy posiekane drobno jajko oraz natkę pietruszki i dokładnie mieszamy doprawiając solą i pieprzem.
Przepisy Śniadania
Śniadania
Klasyczny omlet francuski
Śniadania
Jajka w wiosennym sosie
Śniadania
Bułeczki z masełkiem czosnkowo - ziołowym
Śniadania
Bułki z guacamole
Klasyczny omlet francuski
Po raz pierwszy spróbowałam takiego omletu, jest to omlet na słodko z pomidor...
Odsłon: 154
Jajka w wiosennym sosie
Na dzisiejsze śniadanie przygotowałam smakowite jajka w wiosennym sosie. Taki...
Odsłon: 604