Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Zbliżają się walentynki, a tobie wciąż brakuje pomysłu na prezent dla ukochan...
Odsłon: 5751
Naleśniki farmerskie to danie, które pachnie domem i swojskim klimatem. Kremo...
Odsłon: 6742
Chrupiące mięsko w wyjątkowym piwnym sosie. Z dodatkiem ziemniaków i ogórka k...
Odsłon: 252
Zbliżają się walentynki, a tobie wciąż brakuje pomysłu na prezent dla ukochan...
Odsłon: 5751
Naleśniki farmerskie to danie, które pachnie domem i swojskim klimatem. Kremo...
Odsłon: 6742
Chrupiące mięsko w wyjątkowym piwnym sosie. Z dodatkiem ziemniaków i ogórka k...
Odsłon: 252
Składniki
Soję płuczemy,zalewamy wrzątkiem i odstawiamy na ok 4 godz.Po tym czasie odcedzamy,zalewamy świeżym wrzątkiem,solimy i gotujemy do miękkości na małym ogniu.
Pieczarki i cebulę kroimy drobno i podsmażamy.Odstawiamy do przestygnięcia.
Soję płuczemy,zalewamy wrzątkiem i odstawiamy na ok 4 godz.Po tym czasie odcedzamy,zalewamy świeżym wrzątkiem,solimy i gotujemy do miękkości na małym ogniu.
Ugotowaną,ostudzoną soję miksujemy blenderem z cebulą i pieczarkami dodając jogurt.Do powstałej masy dodajemy posiekane drobno jajko oraz natkę pietruszki i dokładnie mieszamy doprawiając solą i pieprzem.
Pieczarki i cebulę kroimy drobno i podsmażamy.Odstawiamy do przestygnięcia.
Ugotowaną,ostudzoną soję miksujemy blenderem z cebulą i pieczarkami dodając jogurt.Do powstałej masy dodajemy posiekane drobno jajko oraz natkę pietruszki i dokładnie mieszamy doprawiając solą i pieprzem.