Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Przepis przyniósł mój syn ze szkoły gastronomicznej. Na ostatnich warsztatach robili pasty twarogowe. Pomyślałam, że na jutrzejsze śniadanko przyda się jakaś odmiana.
Przepyszny arabski "smalczyk" z fasoli.
Odsłon: 785
Bogata w smaku sałatka idealna na święta lub lepszy lunch. Można ją przygotow...
Odsłon: 349
Przepis dnia
Przepis na pyszną i aromatyczną zapiekankę z kopytkami, brokułami oraz polędw...
Odsłon: 6188
Przepis na proste i szybkie w przygotowaniu kluseczki z twarogu, mąki i jajek...
Odsłon: 1381
Sznycel wiedeński (Wiener Schnitzel) to tradycyjne danie kuchni austriackiej....
Odsłon: 2874
Spaghetti Carbonara to jedno z najpopularniejszych dań kuchni włoskiej. Jest...
Odsłon: 10061
Przepyszny arabski "smalczyk" z fasoli.
Odsłon: 785
Bogata w smaku sałatka idealna na święta lub lepszy lunch. Można ją przygotow...
Odsłon: 349
Przepis dnia
Przepis na pyszną i aromatyczną zapiekankę z kopytkami, brokułami oraz polędw...
Odsłon: 6188
Przepis na proste i szybkie w przygotowaniu kluseczki z twarogu, mąki i jajek...
Odsłon: 1381
Sznycel wiedeński (Wiener Schnitzel) to tradycyjne danie kuchni austriackiej....
Odsłon: 2874
Spaghetti Carbonara to jedno z najpopularniejszych dań kuchni włoskiej. Jest...
Odsłon: 10061
Składniki
Ser rozgnieść widelcem, dodać jaja ugotowane na twardo, paprykę pokrojoną w drobną kostkę, czosnek przeciśnięty przez praskę. Wszystko dokładnie wymieszać, dodać jogurt i majonez. Doprawić solą i pieprzem do smaku. Pasta bardzo ładnie się prezentuje i smakuje wybornie. Smacznego.