Do góry

Śniadania Przepis na:

Pasta twarogowa z porem

Pasta twarogowa z porem

Autor:

Przepisów i artykułów: 799 Ocena: 49635

Dodano:

Odsłon: 1698

Delikatna pasta z białego sera. W sam raz na lekkie śniadanko.

Składniki

  • ser biały tłusty 25 dkg
  • por (mały) 1/2 szt
  • jajko ugotowane na twardo 1 szt
  • cebula 1/4 szt
  • pieprz, sól
  • śmietana 18% 2 łyżki
  • musztarda (krem z gorczycy z miodem) 1 łyżeczka
3-4 os. 15 min łatwe tanie
Reklama
Reklama
Pasta twarogowa z porem

Przygotowanie

  1. Cebulę pokroić w drobną kosteczkę, pora w półtalarki. Jajko zetrzeć na tarce o grubych oczkach. Ser biały wymieszać ze śmietaną na jednolitą, gładka masę. Dodać warzywa, jajko i musztardę. Pastę przyprawić do smaku sola i pieprzem.

    Smacznego.

Twoje notatki do przepisu

Komentarze do przepisu (4)

Ostatnio komentowane przepisy

Rozwiń Zwiń