Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Propozycja na pyszne śniadanko lub przekąskę, dla wielbicieli włoskich smaków:)
Polecam przygotować tę zapiekankę w mroźny, zimowy dzień. Gwarantuję, że nasy...
Odsłon: 785
Łopatka z którą dzisiaj chcę się z Wami podzielić jest krucha, mięciutka wpro...
Odsłon: 5399
Rogaliki pistacjowe to prawdziwa uczta smaku – miękkie, lecz z wierzchu chrup...
Odsłon: 8633
Witam serdecznie :-) Dzisiaj polecam pyszny domowy salceson, zamiast golonki...
Odsłon: 17629
Polecam przygotować tę zapiekankę w mroźny, zimowy dzień. Gwarantuję, że nasy...
Odsłon: 785
Łopatka z którą dzisiaj chcę się z Wami podzielić jest krucha, mięciutka wpro...
Odsłon: 5399
Rogaliki pistacjowe to prawdziwa uczta smaku – miękkie, lecz z wierzchu chrup...
Odsłon: 8633
Witam serdecznie :-) Dzisiaj polecam pyszny domowy salceson, zamiast golonki...
Odsłon: 17629
Składniki
Twarożek rozgniatamy widelcem. Pomidory kroimy w kosteczkę a oliwki w cienkie plasterki, dodajemy do twarożku. Doprawiamy tymiankiem, bazylią, oregano, solą morską i pieprzem kolorowym. Mieszamy i pasta gotowa. Świetnie smakuje na kanapkach z razowego chlebka przyozdobionych listkami świeżej bazylii. SMACZNEGO:)