Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Propozycja na pyszne śniadanko lub przekąskę, dla wielbicieli włoskich smaków:)
Rozpływająca się w ustach ryba z wyrazistym dodatkiem pesto z czosnkiem.
Odsłon: 63
Rozgrzewająca zupa na pożegnanie Zimnych Ogrodników.
Odsłon: 245
Zupa grzybowa smakuje mi o każdej porze roku, dlatego w zamrażalniku zawsze m...
Odsłon: 608
Ciasteczka są bardzo kruche, słodkie i aromatyczne. Rewelacyjne do filiżanki...
Odsłon: 244
Polecam, pyszna zupa.
Odsłon: 2439
Rozpływająca się w ustach ryba z wyrazistym dodatkiem pesto z czosnkiem.
Odsłon: 63
Rozgrzewająca zupa na pożegnanie Zimnych Ogrodników.
Odsłon: 245
Zupa grzybowa smakuje mi o każdej porze roku, dlatego w zamrażalniku zawsze m...
Odsłon: 608
Ciasteczka są bardzo kruche, słodkie i aromatyczne. Rewelacyjne do filiżanki...
Odsłon: 244
Polecam, pyszna zupa.
Odsłon: 2439
Składniki
Twarożek rozgniatamy widelcem. Pomidory kroimy w kosteczkę a oliwki w cienkie plasterki, dodajemy do twarożku. Doprawiamy tymiankiem, bazylią, oregano, solą morską i pieprzem kolorowym. Mieszamy i pasta gotowa. Świetnie smakuje na kanapkach z razowego chlebka przyozdobionych listkami świeżej bazylii. SMACZNEGO:)