Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Pyszna i zdrowa pasta, świetnie smakuje zarówno na kanapeczkach z razowego chlebka, jak i jako dodatek do mięs:)
Polecam. Ryby są zdrowe i warto je jeść nie tylko raz w tygodniu.
Odsłon: 8184
Nie ma Święt Bożego Narodzenia bez piernika. Bardzo ważny jest miód dodawany...
Odsłon: 1176
Po prostu pyszne. Doskonale pasują na wigilijny stół. Dodatki to szprotki, gr...
Odsłon: 9949
Święta Bożego Narodzenia to czas pierniczków, pierników i innych smakołyków....
Odsłon: 4554
Wariacja o hiszpańskim omlecie, czyli jednej ze słynniejszych hiszpańskich pr...
Odsłon: 587
Polecam. Ryby są zdrowe i warto je jeść nie tylko raz w tygodniu.
Odsłon: 8184
Nie ma Święt Bożego Narodzenia bez piernika. Bardzo ważny jest miód dodawany...
Odsłon: 1176
Po prostu pyszne. Doskonale pasują na wigilijny stół. Dodatki to szprotki, gr...
Odsłon: 9949
Święta Bożego Narodzenia to czas pierniczków, pierników i innych smakołyków....
Odsłon: 4554
Wariacja o hiszpańskim omlecie, czyli jednej ze słynniejszych hiszpańskich pr...
Odsłon: 587
Składniki
Połowę miękkiego avocado skrapiamy sokiem z cytryny i rozgniatamy widelcem, dodajemy chudy twaróg i dalej gnieciemy, następnie dodajemy przeciśnięty przez praskę czosnek, przyprawiamy według uznania solą i pieprzem. Mieszamy dokładnie, na końcu dodajemy posiekany koperek i delikatnie mieszamy.
W ten sposób przygotowaną pastę nakładamy na ulubione pieczywo (najlepiej razowe), dokładamy warzywka i zajadamy. SMACZNEGO:) Takie śniadanko właśnie dziś wpałaszowałam :-)