Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Pyszna i zdrowa pasta, świetnie smakuje zarówno na kanapeczkach z razowego chlebka, jak i jako dodatek do mięs:)
Przepis dnia
Kotlet Herkulesa powstaje dzięki połączeniu aromatycznych składników marynaty...
Odsłon: 47630
Znudziły ci się już ziemniaki i inne pomysły obiadowe? Zapiekanka makaronowa...
Odsłon: 165260
Borówki - jeden z moich ulubionych przysmaków lata. Tym razem użyliśmy ich w...
Odsłon: 341
Soczysta pieczeń ze schabu świetnie komponuje się z ziemniaczkami z ziołowym...
Odsłon: 88
Przepis dnia
Kotlet Herkulesa powstaje dzięki połączeniu aromatycznych składników marynaty...
Odsłon: 47630
Znudziły ci się już ziemniaki i inne pomysły obiadowe? Zapiekanka makaronowa...
Odsłon: 165260
Borówki - jeden z moich ulubionych przysmaków lata. Tym razem użyliśmy ich w...
Odsłon: 341
Soczysta pieczeń ze schabu świetnie komponuje się z ziemniaczkami z ziołowym...
Odsłon: 88
Składniki
Połowę miękkiego avocado skrapiamy sokiem z cytryny i rozgniatamy widelcem, dodajemy chudy twaróg i dalej gnieciemy, następnie dodajemy przeciśnięty przez praskę czosnek, przyprawiamy według uznania solą i pieprzem. Mieszamy dokładnie, na końcu dodajemy posiekany koperek i delikatnie mieszamy.
W ten sposób przygotowaną pastę nakładamy na ulubione pieczywo (najlepiej razowe), dokładamy warzywka i zajadamy. SMACZNEGO:) Takie śniadanko właśnie dziś wpałaszowałam :-)