Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Pyszna i zdrowa pasta, świetnie smakuje zarówno na kanapeczkach z razowego chlebka, jak i jako dodatek do mięs:)
Pyszna surówka z białej kapusty, ogórków kiszonych i gruntowych, czerwonej ce...
Odsłon: 21339
Podane w ten sposób brokuły są wspaniałym pomysłem na kolację. Delikatność wa...
Odsłon: 50
Bób jest u nas bardzo lubiany, więc kiedy nadchodzi pora korzystamy z niego,...
Odsłon: 14
Pyszna surówka z białej kapusty, ogórków kiszonych i gruntowych, czerwonej ce...
Odsłon: 21339
Podane w ten sposób brokuły są wspaniałym pomysłem na kolację. Delikatność wa...
Odsłon: 50
Bób jest u nas bardzo lubiany, więc kiedy nadchodzi pora korzystamy z niego,...
Odsłon: 14
Składniki
Połowę miękkiego avocado skrapiamy sokiem z cytryny i rozgniatamy widelcem, dodajemy chudy twaróg i dalej gnieciemy, następnie dodajemy przeciśnięty przez praskę czosnek, przyprawiamy według uznania solą i pieprzem. Mieszamy dokładnie, na końcu dodajemy posiekany koperek i delikatnie mieszamy.
W ten sposób przygotowaną pastę nakładamy na ulubione pieczywo (najlepiej razowe), dokładamy warzywka i zajadamy. SMACZNEGO:) Takie śniadanko właśnie dziś wpałaszowałam :-)