Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Pyszna i zdrowa pasta, świetnie smakuje zarówno na kanapeczkach z razowego chlebka, jak i jako dodatek do mięs:)
Polecam. Piernik to zdrowe ciasto. Nie wyobrażamy sobie Świąt Bożego Narodz...
Odsłon: 3751
Kapusta należy do potraw wigilijnych obowiązkowych w wielu regionach Polski....
Odsłon: 2106
Tradycyjne kotlety schabowe w nieco innym wydaniu. Jest to danie łatwe w przy...
Odsłon: 5547
Krokiety z mięsem z rosołu, idealne połączenie smaku i filozofii nie marnowan...
Odsłon: 5568
Polecam. Piernik to zdrowe ciasto. Nie wyobrażamy sobie Świąt Bożego Narodz...
Odsłon: 3751
Kapusta należy do potraw wigilijnych obowiązkowych w wielu regionach Polski....
Odsłon: 2106
Tradycyjne kotlety schabowe w nieco innym wydaniu. Jest to danie łatwe w przy...
Odsłon: 5547
Krokiety z mięsem z rosołu, idealne połączenie smaku i filozofii nie marnowan...
Odsłon: 5568
Składniki
Połowę miękkiego avocado skrapiamy sokiem z cytryny i rozgniatamy widelcem, dodajemy chudy twaróg i dalej gnieciemy, następnie dodajemy przeciśnięty przez praskę czosnek, przyprawiamy według uznania solą i pieprzem. Mieszamy dokładnie, na końcu dodajemy posiekany koperek i delikatnie mieszamy.
W ten sposób przygotowaną pastę nakładamy na ulubione pieczywo (najlepiej razowe), dokładamy warzywka i zajadamy. SMACZNEGO:) Takie śniadanko właśnie dziś wpałaszowałam :-)